Η νέα σεζόν στο ΝΒΑ πλησιάζει και όλη η προσοχή είναι στραμμένη στους Λέικερς, οι οποίοι το καλοκαίρι ενέταξαν στο δυναμικό τους, τον «βασιλιά», ΛεΜπρόν Τζέιμς, αντί 154 εκατ. δολαρίων.

 

Οι φίλαθλοι της ομάδας του Λος Αντζελες έχουν μεγάλες προσδοκίες για τη νέα χρονιά, αλλά ο 33χρονος σούπερ σταρ εμφανίστηκε προσγειωμένος και τόνισε πως η ομάδα έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να γίνει πρωταγωνίστρια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και να «εκθρονίσει» τους Ουόριορς από την κορυφή:

 

«Έχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε στο επίπεδο των Ουόριορς. Εκείνοι μπορούν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν πέρσι, ενώ εμείς αρχίζουμε από το μηδέν.

 

 

Δεν μπορούμε να ανησυχούμε για το τι κάνουν εκείνοι, είναι μαζί πολλά χρόνια τώρα. Θα χρειαστεί να μάθουμε ο ένας τον άλλο, θα υπάρξουν και κακές στιγμές, όπως και καλές. Αν δουλέψουμε όμως σκληρά και θυσιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο, όλα θα γίνουν. Προσωπικά σε αυτό το σημείο της καριέρας μου τίποτα δεν με γεμίζει πλέον με πίεση και είμαι αισιόδοξος», τόνισε σχετικά ο διάσημος άσος.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕπικίνδυνες οι εξελίξεις του Brexit, θα προκαλέσει ζημιά
Επόμενο άρθροΟ Αλόνσο γίνεται ο νεώτερος παγκόσμιος πρωταθλητής