Η ΑΕΚ άνοιξε από το μεσημέρι της Τρίτης, το σύστημα της ηλεκτρονικής διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο.

 

Το ματς θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League στις 7 Νοεμβρίου, ωστόσο η ΑΕΚ από νωρίς ανοίγει το σύστημα προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να οργανώσουν από τώρα το ταξίδι τους και να μην μείνει κάποιος χωρίς μαγικό χαρτάκι στο Μόναχο.

Συνολικά η ΑΕΚ (ηλεκτρονικά και μη) θα διαθέσει στους φίλους της 3.500 εισιτήρια. Η ηλεκτρονική διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ και η τιμή του κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στα 50 ευρώ.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

 

Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Μόναχο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Μπάγερν-AEK στην Fußball Arena München (Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, 21.00 τοπική ώρα) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, από το επίσημο site της ΠΑΕ www.aekfc.gr (section MY AEK), το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο, από σήμερα Τρίτη 25/09 έως και την εξάντλησή τους.

 

Ανά ενέργεια-αγορά οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν έως και 6 εισιτήρια με χρήση καρτών Visa-Mastercard. Με την ολοκλήρωση της αγοράς θα παραλαμβάνουν αυτόματα το μέιλ επιβεβαίωσης για την αγορά τους, το οποίο περιλαμβάνει και τον αριθμό της αγοράς-κράτησης των εισιτηρίων τους.

 

Για την παραλαβή των εισιτηρίων, που θα αγοραστούν μέσω του διαδικτύου, θα υπάρξει μεταγενέστερη ανακοίνωση με τις ημερομηνίες και τους τρόπους παραλαβής, ενώ θα είναι απαραίτητο να έχουν κρατήσει το απαντητικό μέιλ της αγοράς.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔιεγράφη η «Τσεκούρας Χρημ/κη ΑΕΠΕΥ» από το Χρηματιστήριο Αθηνών
Επόμενο άρθροΑύριο η πληρωμή 38,5 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ