H ΑΧΙΑ Ventures Group, ένας κορυφαίος περιφερειακός επενδυτικός τραπεζικός όμιλος με ισχυρή παρουσία και αντιπροσώπευση στην Κύπρο, συμπεριλήφθηκε στη λίστα “World’s Best Investment Banks” του Global Finance ως η νικήτρια του βραβείου του 2018 για την Κύπρο.

 

Η ΑΧΙΑ παρέχει συμβουλές σε ένα ευρύ φάσμα στρατηγικών συναλλαγών και η προσέγγισή της είναι πάντα προσαρμοσμένη στα δεδομένα των συγκεκριμένων περιστάσεων. Η μακροχρόνια παρουσία της Εταιρείας στην Κύπρο, σε συνδυασμό με το περιφερειακό της αποτύπωμα και την απαράμιλλη πρόσβαση στους παρόχους κεφαλαίων, της δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση τόσο στους παγκόσμιους επενδυτές της, όσο και στους τοπικούς πελάτες της.

 

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, οι εκθέσεις του Global Finance για το διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα καλύπτουν θέματα όπως η εταιρική χρηματοδότηση, οι κοινοπραξίες και οι συγχωνεύσεις, τα προφίλ των χωρών, οι αγορές κεφαλαίων, οι σχέσεις με επενδυτές, τα νομίσματα, ο τραπεζικός τομέας, η διαχείριση κινδύνου, η θεματοφυλακή, οι άμεσες επενδύσεις και η διαχείριση χρήματος. Κάθε χρόνο, το περιοδικό δημοσιεύει τη λίστα με τις “World’s Best Investment Banks” ανά χώρα.

 

Σύμφωνα με το απόσπασμα του Global Finance: «Οι νικητές δεν είναι πάντα οι μεγαλύτερες τράπεζες αλλά οι καλύτερες – αυτές με τις ιδιότητες που θα έπρεπε να αναζητούν οι επιχειρήσεις όταν επιλέγουν μια τράπεζα. Αυτές είναι οι τράπεζες με αποτελεσματικά συστήματα διαχείρισης κίνδυνων και τις καλύτερες πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης.»

 

Ο κ. Όμηρος Πισσαρίδης, COO & Γενικός Διευθυντής του ομίλου της ΑΧΙΑ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που βλέπουμε την Κύπρο να προσελκύει ενδιαφέρον από παγκόσμιους επενδυτές τα τελευταία χρόνια, βοηθώντας την οικονομική της ανάκαμψη. Είμαστε ακόμα πιο ευτυχείς που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή με το τραπεζικό μας τμήμα, οπότε φυσικά και μας τιμά το να λαμβάνουμε αυτή την αναγνώριση από το Global Finance. Το όραμά μας παραμένει το ίδιο από το 2008 όπου και ιδρύθηκε η εταιρεία, να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να προσθέτουμε γνήσια αξία σε όλες τις συναλλαγές στις οποίες εμπλεκόμαστε.»

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚατέρρευσε το ομόλογο της Folli Follie
Επόμενο άρθροΕπιδείνωση του οικονομικού κλίματος σε Ελλάδα και Ευρωζώνη