Οφείλουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προκλήσεις κάθε εποχής άρα να αλλάζουμε τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκδήλωση για τα 44 χρόνια ζωής της Νέας Δημοκρατίας.

 

«Η ΝΔ δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα της χώρας και από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης αλλά μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη όπως την όρισε από την πρώτη στιγμή ο Κωνσταντίνος Καραμανλής», δήλωσε και τόνισε ότι είναι η παράταξη που έκανε πραγματικότητα την Εθνική Συμφιλίωση και έβαλε τη χώρα στην τροχιά της Ευρώπης και αυτή που κράτησε την Ελλάδα όρθια στην Ευρώπη τα χρόνια της κρίσης.

 

Είμαστε η πολιτική δύναμη της προόδου και ταυτόχρονα η ΝΔ ήταν είναι και θα είναι ένα κόμμα λαϊκό. Εμείς σε αντίθεση με όσους καπηλεύτηκαν τους όρους ξέρουμε τι είναι προοδευτικό και τι είναι λαϊκό, υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

«Εμείς ξέρουμε ότι η λαϊκή ευημερία είναι αποτέλεσμα της συνολικής προόδου της χώρας και ενός κοινωνικού συμβολαίου που εξασφαλίζει ότι αυξάνεται το εισόδημα κάθε πολίτη από την πρόοδο».

 

«Οραμά μου είναι κάθε Ελληνίδα και Ελληνας να μπορεί να υλοποιεί ελεύθερα το δικό τους όραμα. Δεν πιστεύω σε ένα παντερναλιστικό κράτος που προσφέρει μια αυταπάτη προστασίας».

 

Πρέπει εμείς να βρεθούμε στη πρώτη γραμμή της μάχης της προόδους, συνέχισε ο αρχηγός της ΝΔ. «Αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία για να αλλάξουμε την Ελλάδα». Ακούω την κριτική των πολιτών για τα «παλαιά» κόμματα αλλά η ΝΔ ήταν το μόνο που δεν σαρώθηκε από τις σειρήνες του λαϊκισμού γιατί είχαμε βαθιές ρίζες στην κοινωνία. «Λέω σε όσους ασκούν εύλογη κριτική να είναι επιφυλακτικοί απέναντι σε αυτούς που επαγγέλλονται το νέο και είναι πιο παλιοί από τους παλιούς. Είναι αυτοί που αναβίωσαν τις πιο προβληματικές πτυχές της μεταπολίτευσης και τελικά διαστρέβλωσαν την πολιτική και διαστρέβλωσαν την ιστορία».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΆμεση επιστροφή φόρου εισοδήματος ή ΦΠΑ έως 10.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΑπόλυτα επίκαιρη η πρότασή μας για Bad Bank