Νέες χρηματοδοτήσεις για τις περιοχές που υπέστησαν ζημιές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σαββατοκύριακου ενέκρινε το υπουργείου Εσωτερικών.

 

Χρηματοδοτήσεις, συνολικού ύψους 1.200.000 ευρώ, στους Δήμους Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και Βόρειας Κυνουρίας, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν στις βασικές υποδομές τα ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σαββατοκύριακου, ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών, μετά από σχετικά αιτήματα των δήμων.

 

Με αποφάσεις που υπέγραψε ο υπουργός, Αλέξης Χαρίτσης, χρηματοδοτούνται ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας με 650.000 ευρώ και επιπλέον 200.000 ευρώ για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκλήθηκαν από τη λειψυδρία και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με 350.000 ευρώ.

 

«Οι υπηρεσίες του υπουργείου βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους δήμους της χώρας που επλήγησαν και είναι έτοιμες να ανταποκριθούν άμεσα στα αιτήματά τους», αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών.

 

Σημειώνεται, ότι για τον ίδιο σκοπό εγκρίθηκαν τις προηγούμενες ημέρες χρηματοδοτήσεις στους Δήμους Βέλου-Βόχας, Σικυωνίων, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Ιστιαίας-Αιδηψού, Άργους-Μυκηνών, Κυθήρων, Πόρου και Λοκρών.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣυμφωνία CRETA FARMS με Μασούτη
Επόμενο άρθροΔημοπρασία 3μηνων εντόκων γραμματίων από τον ΟΔΔΗΧ