«Η σκέψη μας είναι πολύ απλή. Δυνατό Ποτάμι, συγκεκριμένες λύσεις και συζήτηση πώς αυτές οι λύσεις θα είναι κυβερνητική πολιτική την επόμενη μέρα των εκλογών» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην κάμερα της ΕΡΤ από την Κρήτη, όπου βρίσκεται και συμπλήρωσε πως «πρέπει το Ποτάμι να είναι δυνατό να πει τις απόψεις του και αυτές οι απόψεις να συμφωνηθούν με το νικητή των εκλογών ότι θα περιληφθούν σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα».

 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στο Αρκαλοχώρι και αργότερα το απόγευμα της Κυριακής συναντήθηκε με στελέχη και φίλους του Ποταμιού, στο IbisStyles Central.

 

Αναφερόμενος στην ανάγκη για πολιτική σταθερότητα στην παρούσα κρίσιμη οικονομική συγκυρία, ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε την πρότασή του «να δεσμευτούν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, οι δύο διεκδικητές της εξουσίας, ότι το 2020 με αφορμή την προεδρική εκλογή δεν θα έχουμε ξανά εκλογές. Γιατί η Ελλάδα αυτή τη στιγμή πρέπει να μετρήσει τις δυνάμεις της να φέρει επενδυτές και μια πολιτική αστάθεια, όπως είναι οι συνεχείς εκλογές, δεν βοηθά στο να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη».

 

Ενώ, επανέλαβε την ομόφωνη απόφαση των στελεχών του Ποταμιού για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές. «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να συναντήσουμε ξανά παλιούς και νέους φίλους να τους πούμε ότι το Ποτάμι είναι παρόν, θα κατέβει αυτόνομο στις επόμενες εκλογές. Είναι καλό να σκέφτονται ότι υπάρχουν δυνάμεις ειλικρίνειας και όχι μόνο υποκριτές πολιτικοί που τους ξεγελούν στιγμιαία και μετά τα όσα υπόσχονται δε γίνονται» είπε χαρακτηριστικά.

 

Μιλώντας για τις εξελίξεις στην πΓΔΜ ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε πως να συμφωνήσουμε όλοι ότι οι χώρες της Νότιας Βαλκανικής, πρέπει να οδηγηθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Να τους ανοίξουμε τον δρόμο, να τους βοηθήσουμε, γιατί θέλουμε αυτή τη γειτονιά, μια γειτονιά ανάπτυξης, μια γειτονιά που δεν θα υπάρχει ένταση, δεν θα υπάρχουν συμμορίες και πολιτικές συμμορίες. Να είναι οι χώρες αυτές προσδεδεμένες στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜεθυσμένος οδηγός «εισέβαλε» στο προαύλιο της Βουλής
Επόμενο άρθροΔεν υπάρχει σχέδιο Β για την ένταξη της ΠΓΔΜ