Το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2019 με 21 νέα δρομολόγια, όπως Αθήνα-Μαρακές, Κέρκυρα-Λονδίνο, Μύκονος Μπορντό και Θεσσαλονίκη-Δουβλίνο, ανακοίνωσε η Ryanair.

 

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας για το νέο έτος, περιλαμβάνει πάνω από 120 δρομολόγια στο σύνολο, τα οποία θα μεταφέρουν 6,1 εκατ. επιβάτες κατ’ έτος από τα 9 αεροδρόμια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

 

Στην Αθήνα, 5 νέα δρομολόγια: Κατάνια (2 εβδ), Αϊντχόφεν (3), Λονδίνο Λούτον (καθημερινά), Μαρακές (2) & Παλέρμο (2). Στο σύνολο 32 δρομολόγια

 

Στην Θεσσαλονίκη, 4 νέα δρομολόγια: Δουβλίνο (2 εβδ), Λααπενράντα (1), Μάλτα (2) & Μάντσεστερ (2). Στο σύνολο 30 δρομολόγια.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία, «οι Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους από 124 δρομολόγια, για ταξίδι έως και τον Οκτώβριο 2019 στις χαμηλότερες τιμές.

 

Για να το γιορτάσει, η Ryanair προσφέρει θέσεις από την Ελλάδα από μόνο 14,99Euro, για ταξίδι από τώρα μέχρι τον Δεκέμβρη και κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (12 Οκτ), μόνο στην ιστοσελίδα της Ryanair.com».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ ατζέντα της επίσκεψης Σταϊνμάιερ
Επόμενο άρθροΚαμπανάκι Fitch για τον ιταλικό προϋπολογισμό