Η τελευταία φορά που κάθισε σε πάγκο ομάδας, ήταν στις 3 Μαρτίου του 2014. Από εκείνη τη δουλειά με τη Σασουόλο ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι δεν έχει εργαστεί ξανά στο ποδόσφαιρο κι αυτό τον πληγώνει.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού (2005-’06)  εξήγησε το παράπονό του για το παιχνίδι που τον άφησε πίσω, κατηγορώντας γι’ αυτό τα social media, τα οποία έκριναν την εικόνα του και όχι τις γνώσεις και την προσφορά του στο άθλημα.

«Μου λείπει τόσο πολύ το ποδόσφαιρο. Σίγουρα έκανα κάποιες λάθος επιλογές. Συχνά έμενα κολλημένος με το να παίξουμε την μπάλα που ήθελα, αντί να κυνηγήσω το αποτέλεσμα, αγνοώντας ότι στη σύγχρονη εποχή υπάρχει μία βιασύνη για τη νίκη. Πλέον δεν με θέλουν στις ομάδες τους.

Προσπάθησα να καταλάβω γιατί και συνειδητοποίησα ότι το συναίσθημα για μένα έχει σβήσει. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν τα social media, που με έκριναν για την εικόνα μου, για τις εκφράσεις και το πάθος μου. Με κορόιδεψαν και με ειρωνεύτηκαν και έτσι ο κόσμος ξέχασε όσα είχα προσφέρει. Δεν βλέπω άλλον λόγο για το ότι δεν με θέλει καμία ομάδα πια… »

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο περιοδικό The Rake τιμά τον Ραλφ Λόρεν με ειδικό τεύχος
Επόμενο άρθροΗ ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δεν υπηρετεί την προοδευτική συμπόρευση