Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και ηγετικό του στέλεχος, Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικρίνει έντονα τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι ευτελίζεται η κυβέρνηση και δεν πάει μπροστά η χώρα.

 

Ο κ. Σκανδαλίδης αναφερόμενος στις εξελίξεις για τη συμφωνία των Πρεσπών, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ, τονίζει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «όλα είναι στον αέρα και απόρροια ατυχών χειρισμών, ατελούς συμφωνίας και αγνόησης των αισθημάτων και των απαιτήσεων των λαών». Προσθέτει δε, ότι η κυβέρνηση «ψηφοθηρεί όταν μια χρυσή ευκαιρία να λυθεί το πρόβλημα οριστικά, την μετέτρεψε σε μια μονομερή λύση παράδοσης από μας της ταυτότητας και της γλώσσας».

 

Ο Κώστας Σκανδαλίδης παρατηρεί για τα θέματα της οικονομίας ότι «δικαιώνει όσους υποστήριζαν την πιστοληπτική γραμμή αλλά και το ότι δεν υπάρχει καθαρή έξοδος» η αναταραχή στο Χρηματιστήριο και στις τραπεζικές μετοχές, ενώ εκτιμά ότι οι εκλογές θα έπρεπε να έχουν γίνει για να αλλάξει πορεία η χώρα.

 

«Ούτε με τον ένα, ούτε με τον άλλο», αναφέρει για τη στάση του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τις συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ και συμπληρώνει χαρακτηριστικά: «Αν δεν μας δώσει ο λαός (σ.σ. ισχυρή εντολή), ας αναλάβουν αυτοί που μας διχάζουν και οδηγούν τη χώρα από αδιέξοδο σε αδιέξοδο».

 

Το ηγετικό στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής υπογραμμίζει ότι «δεν πάει πουθενά, δεν γίνεται τσόντα κανενός, μένει αμετακίνητο στη θέση του και επεξεργάζεται και προτείνει τη μόνη βιώσιμη λύση για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δεν διεκδικεί συμμετοχή για τις καρέκλες σε μια παλινόρθωση της Δεξιάς, ούτε να γίνει συνεταιράκι του ΣΥΡΙΖΑ σε μια δήθεν προοδευτική συμμαχία με τον αριστερό λαϊκισμό και τυχοδιωκτισμό».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ καταστροφολογία του Μητσοτάκη δεν πείθει
Επόμενο άρθρο«Ο Κριστιάνο διέθεσε 1 εκατ. δολάρια σε δικηγόρους, γιατρούς και επικοινωνιολόγους»