Στο κενό οι διαπραγματεύσεις με την Εθνική Ασφαλιστική

 

Τον επίλογο στο κεφάλαιο της Gongbao έγραψε η Εθνική Ασφαλιστική όπως ενημέρωσε η Εθνική Τράπεζα  η οποία ανακοίνωσε πως σταματάει τις διαπραγματεύσεις με τον κινεζικό όμιλο.

 

Ο βασικός λόγος που επικαλείται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΕΤΕ είναι πως υπάρχει προβληματισμός για την επιτυχή ολοκλήρωση της συναλλαγής. Τελικώς η τράπεζα δεσμεύεται να εξετάσει άλλες λύσεις. Μέσα στις λύσεις που είχε αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν ήταν και η έκδοση IPO.

 

«Σε συνέχεια της από 8.6.2018 ανακοίνωσης αναφορικά με τη διαδικασία αποεπένδυσης της Ανώνυμης Ελληνικής Εταιρείας Γενικών Ασφαλίσεων «η ΕΘΝΙΚΗ», η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι μετά από την εξέταση και αξιολόγηση των διαφόρων πτυχών της δεσμευτικής προσφοράς της Gongbao Group για την Εθνική Ασφαλιστική, συμπεριλαμβανομένης και της βεβαιότητας επιτυχούς ολοκλήρωσης της συναλλαγής, αποφάσισε να μην προβεί σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο επενδυτή» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΤΕ στην ανακοίνωσή της.

 

«Η ΕΤΕ δεσμεύεται στη διερεύνηση εναλλακτικών επιλογών αναφορικά με τις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης όπως συμφωνήθηκε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού και θα ενημερώσει τους επενδυτές αντιστοίχως σε εύθετο χρόνο» συμπληρώνει.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο7 «υπέροχοι» Έλληνες απόντες από την Eλλάδα
Επόμενο άρθροΈρχονται POS σε περίπτερα, θέατρα και ταξί