«Αυτός είναι ο τελευταίας προϋπολογισμός μίας διακυβέρνησης που είπε τα μεγαλύτερα ψέματα από ίδρυσης του ελληνικού κράτους και τα βάφτισε αυταπάτες», υποστήριξε ο ειδικός αγορητής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού 2019.

 

«Η χώρα δεν βγήκε από τα μνημόνια, απλώς έληξε η σύμβαση προστασίας κάτω από την ομπρέλα της Ευρώπης, ενώ θα βρίσκεται υπό την επιτήρηση των δανειστών της», ανέφερε ο κ. Καβαδέλλας, μεταδίδει το ΑΠΕ. Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι άλλο προσχέδιο κατέθεσε στη Βουλή και άλλο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ έκανε λόγο για πλασματικά πλεονάσματα λόγω της παρακράτησης από το Δημόσιο των οικονομικών απαιτήσεων αλλά και της υπερφορολόγησης.

 

«Φέρατε έναν προϋπολογισμό ακατανόητο, έναν προϋπολογισμό αλλήθωρο. Που το ένα του μάτι κοιτάει δεξιά, λέει θα κόψουμε τις συντάξεις και το άλλο κοιτάει αριστερά, λέει δεν θα κόψουμε τις συντάξεις. Άλλο προσχέδιο καταθέτετε στη Βουλή και άλλο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή», σημείωσε ο κ. Καβαδέλλας.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑναζητά υποψήφιους από την Ελλάδα η Emirates-Open Day την Παρασκευή
Επόμενο άρθροΗ αποθράσυνση του Ρουβίκωνα έχει έναν και μόνο υπαίτιο, την κυβέρνηση