Με το… αριστερό ξεκίνησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς την πορεία του με τους Λέικερς στη νέα σεζόν στο ΝΒΑ, καθώς γνώρισε την ήττα στο Πόρτλαντ από τους Μπλέιζερς με 128-119. Ο «βασιλιάς» σημείωσε 26 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ, και μοίρασε  6 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής, όμως το τέταρτο ντεμπούτο του σε ομάδα του ΝΒΑ συνοδεύτηκε για μία ακόμα φορά από ήττα.

Ο ίδιος πάντως εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και ζήτησε πίστωση χρόνου από τους φιλάθλους: «Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βρεθεί η κατάλληλη χημεία και να μάθεις πού είναι οι συμπαίκτες σου σε κάθε στιγμή του αγώνα.

 

Πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Για μας ήταν ένα καλό τεστ να παίζουμε σε μια έδρα που δεν έχουμε κερδίσει από το 2000», τόνισε σχετικά ο 33χρονος σούπερ σταρ του ΝΒΑ και συμπλήρωσε:

 

«Το Πόρτλαντ έβαλε κάποια μεγάλα σουτ, ενώ εμείς έπρεπε να λειτουργήσουμε καλύτερα στην άμυνα και να αποφύγουμε τα πολλά λάθη στην τέταρτη περίοδο. Είναι όμως το πρώτο μας παιχνίδι και θα μάθουμε από αυτό. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μας, αλλά προφανώς όχι και από την ήττα. Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε.»

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕγκλωβισμένη δείχνει η αγορά των Α/Κ
Επόμενο άρθροΗ παράταση της μεταβατικής περιόδου δεν λύνει τα προβλήματα