Η The Coca-Cola Company ανακοίνωσε σήμερα ότι, ο Νίκος Κουμέττης αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA).

 

Αντικαθιστά τον Brian Smith, ο οποίος εξελέγη Πρόεδρος και Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής (COO) της The Coca-Cola Company. O επιχειρησιακός Όμιλος της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) είναι ο μεγαλύτερος και πλέον διαφοροποιημένος της εταιρείας, καθώς περιλαμβάνει 120 χώρες και το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού, που ισοδυναμεί με 2,4 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

 

Ο Νίκος Κουμέττης μέχρι σήμερα ήταν Πρόεδρος της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (CEE), επιβλέποντας μία μεγάλη γεωγραφική περιοχή, με 26 χώρες από τη Ρωσία έως την Ιταλία.

 

Τον Κουμέττη θα διαδεχθεί ως επικεφαλής της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (CEE) η Lana Popovic, η οποία σήμερα είναι η Γενική Διευθύντρια της Βορειοανατολικής Ευρώπης. Η Popovic, εντάχθηκε στην Coca-Cola το 2001 και κατείχε διάφορες θέσεις στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Θα αναφέρεται στον Νίκο Κουμέττη.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕκπαιδευτική ημερίδα για το ψηφιακό μάρκετινγκ στον τουρισμό
Επόμενο άρθροΕλκυστική για τουριστικές επενδύσεις η Ελλάδα