Μια ακόμη ήττα για τους Λέικερς, που έχασαν με 124-120 από τους Τίμπεργουλβς στη Μινεσότα. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 29 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, αλλά δεν μπόρεσε ν’ αποτρέψει την πέμπτη ήττα της ομάδας του σε επτά ματς του ΝΒΑ. Ο «βασιλιάς» ήταν έξαλλος, μετά το ματς, και δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του από τα πολλά λάθη της ομάδας του Λος Αντζελες:

 

«Πρέπει να βελτιωθούμε. Το ξέρουμε αυτό. Μιλάμε για υπομονή, αλλά δεν γίνεται να κάνουμε συνέχεια τα ίδια λάθη. Όταν κάνεις τα ίδια λάθη ξανά και ξανά και ξανά δεν μπορείς να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι τρέλα. Δεν θα θέλατε να είστε μπροστά όταν χάσω την υπομονή μου. Σοβαρολογώ!», δήλωσε μετά το ματς ο διάσημος άσος.

 

Από την πλευρά του ο κόουτς των Λέικερς, Λουκ Γουόλτον, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είναι δεδομένο ότι υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρόκειται να αντιδράσουμε. Είπα στα αποδυτήρια στους παίκτες ότι κανείς δεν λυπάται για εμάς και ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Είναι ανάγκη να βελτιωθούμε στον τρόπο προσέγγισης των ντέρμπι. Υπόσχομαι ότι η εικόνα της ομάδας θα είναι καλύτερη σε ελάχιστο χρόνο» τόνισε σχετικά ο 38χρονος κόουτς.

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ Τραμπ θέλει να αλλάξει τους νόμους χορήγησης υπηκοότητας
Επόμενο άρθροΣτο «σκαμνί» ο νοσηλευτής-serial killer που σκότωσε τουλάχιστον 100 ασθενείς στη Γερμανία