Με μαύρα μπλουζάκια θα διαμαρτυρηθούν στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας οι πυρόπληκτοι της Ανατολικής Αττικής.

 

Συγκεκριμένα, οι πυρόπληκτοι σχεδόν 4 μήνες μετά την φονική πυρκαγιά που κόστισε τη ζωή σε 99 συνανθρώπους μας, θα εκφράσουν με αυτό τον τρόπο δημοσίως την δυσαρέσκειά τους για την αναιτιολόγητη στασιμότητα στην επίλυση των προβλημάτων που άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά.

 

Με μαύρα μπλουζάκια θα διαμαρτυρηθούν στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας οι πυρόπληκτοι της Ανατολικής Αττικής.Με μαύρα μπλουζάκια θα διαμαρτυρηθούν στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας οι πυρόπληκτοι της Ανατολικής Αττικής.

 

Ηδη τις τελευταίες μέρες έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες με τα μπλουζάκια που θα φορέσουν οι πυρόπληκτοι στο Μάτι, ενώ μερικοί χρήστες του διαδικτύου αναφέρουν και που μπορεί κανείς να τα βρει.

 

Ηδη τις τελευταίες μέρες έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες με τα μπλουζάκια που θα φορέσουν οι πυρόπληκτοι στο Μάτι, ενώ μερικοί χρήστες του διαδικτύου αναφέρουν και που μπορεί κανείς να τα βρει.Ηδη τις τελευταίες μέρες έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες με τα μπλουζάκια που θα φορέσουν οι πυρόπληκτοι στο Μάτι, ενώ μερικοί χρήστες του διαδικτύου αναφέρουν και που μπορεί κανείς να τα βρει.

 

Σύμφωνα με όσα γράφονται στα social media, τα μπλουζάκια για όσους ενδιαφέρονται διατίθενται δωρεάν, ενώ η κίνηση αυτή αποτελεί ένα μήνυμα ώστε κανείς να ξεχάσει τους συνανθρώπους μας στο Μάτι που έφυγαν μαρτυρικά.

 

Σύμφωνα με όσα γράφονται στα social media, τα μπλουζάκια για όσους ενδιαφέρονται διατίθενται δωρεάν, η κίνηση αυτή αποτελεί ένα μήνυμα ώστε κανείς να ξεχάσει τους συνανθρώπους μας στο Μάτι που έφυγαν μαρτυρικά.Σύμφωνα με όσα γράφονται στα social media, τα μπλουζάκια για όσους ενδιαφέρονται διατίθενται δωρεάν, η κίνηση αυτή αποτελεί ένα μήνυμα ώστε κανείς να ξεχάσει τους συνανθρώπους μας στο Μάτι που έφυγαν μαρτυρικά.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΛηστεία στα διόδια της Τραγάνας
Επόμενο άρθροΣτο κενό ο πλειστηριασμός για πώληση βιομηχανοστασίου της ΑΛΚΟ