Με κεντρικό μέλημα να προβλέπει τις εξελισσόμενες ανάγκες των συνεργατών του και να ευθυγραμμίζει τη στρατηγική του με τις προσδοκίες τους, o Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ υλοποίησε ακόμη μία ημερίδα του κύκλου εκδηλώσεων «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ: Ενημερώνομαι – Εξελίσσομαι» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι συνεργάτες απ’ όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για την ιστορία και την ηγετική παρουσία τουΟμίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς και να γνωρίσουν τον Όμιλο LafargeHolcim.Παράλληλα, ενημερώθηκαν για τις τάσεις που επηρεάζουν την αγορά των δομικών υλικών σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και τις εξελίξεις στην τοπική αγορά. Επιπρόσθετα, πληροφορήθηκαν αναλυτικά για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του τσιμέντου του Ομίλου, καθώς και για τις αναγκαίες αλλαγές που επιφέρει αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει ο νέος Κανονισμός Τεχνολογίας Σκυροδέματος. 

 

Ταυτόχρονα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, πιστός στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια και να καλλιεργεί την οδική συνείδηση, παρουσίασε στους συμμετέχοντες το πολυσχιδές πρόγραμμα οδικής ασφάλειας που υλοποιεί. Επιπλέον, με κορυφαία προτεραιότητα να οδηγεί τις εξελίξεις και να αναπτύσσεται ψηφιακά, ο Όμιλος ενημέρωσε τους συνεργάτες του για την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και έξυπνων λύσεων που δημιουργούν αξία για όλους. 

 

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για ένα κατασκευαστικό και αρχιτεκτονικό έργο τέχνης, όπου ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συμμετείχε παρέχοντας όχι μόνο προϊόντα υψηλών επιδόσεων, αλλά και προστιθέμενη αξία μέσω διαφοροποιημένων και καινοτόμων λύσεων. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις λύσεις που προσφέρει ο Όμιλος για να ανταποκριθεί στις πλέον απαιτητικές τόσο τεχνικά όσο και αισθητικά προδιαγραφές.

 

Ο κ. Δημήτρης Δήμου, Γενικός Διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά «Με διαχρονική δέσμευση να χτίζουμε σχέσεις βασισμένες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον ανοιχτό διάλογο, στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ δημιουργούμε ευκαιρίες για να βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά με τους συνεργάτες μας.

 

Η ανταλλαγή απόψεων, η άριστη συνεργασία και η συνένωση δυνάμεων είναι το κλειδί για να διασφαλίζουμε προοπτικές ανάπτυξης για όλους. Συνεχίζουμε με συνέπεια να επενδύουμε στους συνεργάτες μας και να αναζητούμε διαρκώς νέες καινοτόμες πρακτικές και λύσεις που θα κάνουν τη διαφορά».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Λουξ στο Παρίσι για τη διεθνή Έκθεση SIAL 2018
Επόμενο άρθροΟι 3 πυλώνες για να γίνει βιώσιμο το συνταξιοδοτικό