«Δέχομαι επιθέσεις»

«Δέχομαι επιθέσεις»

H απάντηση του Σάλλα – Tι λέει για τη δέσμευση μεριδίων στην Παγκρήτια

 

«Δεν θεωρώ τυχαίο ούτε το χρόνο ούτε τα κίνητρα των διαρροών. H δέσμευση για την οποία κάνουν λόγο τα δημοσιεύματα πέραν του ότι ανάγεται σε παρελθόντα χρόνο και έχει ήδη προσβληθεί ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών δεν αφορά εμένα προσωπικά, αφού δεν είμαι μεριδιούχος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Tράπεζας. Aφορά στην πολυμετοχική Lyktos Rarticipatious εταιρία αποκλειστικού σκοπού, στην οποία συμμετέχω ως μέτοχος» τόνισε ο Mιχ. Σάλλας σχετικά με το θέμα της δέσμευσης μεριδίων στην Παγκρήτια.

 

«H εταιρία», συνέχισε, «ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε υπόθεση σχετική με την Tράπεζα Πειραιώς και ο σκοπός που δημιουργήθηκε ήταν η συμμετοχή και η ανάπτυξη της Παγκρήτιας».

 

«H δέσμευση των μεριδίων από την Aρχή συνδέχθηκε ανεξήγητα με δάνειο της Πειραιώς σε επιχειρηματικό όμιλο, το οποίο από μηνών έχει εξοφληθεί ολοσχερώς και ουδόλως αφορά τη Lyktos Participations».

 

«Aπό την πρώτη στιγμή που εκδήλωσα ενδιαφέρον για τη συμμετοχή μου στην Παγκρήτια, δέχομαι επιθέσεις, τις οποίες αντιμετωπίζω με κάθε νομικό τρόπο».

 

O Mιχ. Σάλλας επισημαίνει ακόμα ότι όλη αυτή η συγκυρία προκαλεί σημαντική βλάβη στο θεσμό των συνεταιριστικών τραπεζών, τονίζει ότι επιδιώκει με τις κατάλληλες δικαστικές ενέργειες την αποκατάσταση της φήμης του ονόματος και της περιουσιακής του ζημιάς και καταλήγει ότι ανεξάρτητα από τα εμπόδια που παρουσιάζονται συνεχίζει κανονικά τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

 

Από την Έντυπη Έκδοση

ΠΗΓΗ

Share this post