Τους αριστούχους μαθητές από όλη τη χώρα βραβεύει για 16η συνεχή χρονιά η Eurobank.

 

“Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία” αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

 

Η Παιδεία αποτελεί επί 16 συνεχόμενα χρόνια προτεραιότητα για τη Eurobank, με ισχυρό συμβολισμό και μεγάλη αξία για την κοινωνία που θεωρεί την Παιδεία πολύτιμο αγαθό. Ακριβώς αυτό ανέδειξε το πρόγραμμα “Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία” σε θεσμό με σημαντική αναγνώριση στην εκπαιδευτική κοινότητα, τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς τους σε όλη την Ελλάδα.

 

Το Πρόγραμμα απευθύνεται στους αποφοίτους που καταφέρνουν να συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που είναι πάνω από 18.000, σε κάθε ένα από τα 1.800 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ. Από το 2003 που ξεκίνησε έχει βραβεύσει συνολικά 16.835 αριστούχους μαθητές από όλη την Ελλάδα ενώ μαζί με τους 890 που βραβεύονται φέτος ο αριθμός ανέρχεται σε 17.725.

 

Το πρόγραμμα βραβεύσεων συνεχίζεται την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 με εκδήλωση στην Αθήνα και με την βράβευση 327 αριστούχων από σχολεία των Νομών Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας και Φωκίδας. Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευθούν και 34 απόφοιτοι Λυκείων των νομών Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου και Χίου που φοιτούν σε Πανεπιστήμια της Αθήνας.

 

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Α. Τριάντη, στις 6.30 μ.μ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΈνταση στα μαθητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΝέος συνεργάτης του προγράμματος επιβράβευσης yellow η Booking.com