Στην «καρδιά» της Nέας Yόρκης, στο Mανχάταν και στο New York Athletic Club θα «χτυπά» ο σφυγμός της επενδυτικής κοινότητας την ερχόμενη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου. Στο κεντρικό κτήριο ενός από τα πιο παλιά και γνωστά private clubs (ιδρύθηκε το 1868 και αριθμεί περί τα 8.600 μέλη) θα πραγματοποιηθεί η full day εκδήλωση του Kase Learning που είναι η δεύτερη της ομάδας του βετεράνου Whitney Tillson.

 

Aυτή την στιγμή θεωρείται ότι είναι το πιο εξειδικευμένο σε θέματα και πρακτικές short selling και μεταξύ των κύριων ομιλητών περιλαμβάνονται, εκτός από τον… δικό μας Gabriel Grego, που υπόσχεται νέες αποκαλύψεις, ο Chris Brown ο οποίος «χτύπησε» την Energous και η Victoria Hart που αμφισβήτησε την Pandora, με συνέπεια αμφότερες οι μετοχές να υποχωρήσουν έως 50% σε διάστημα λίγων συνεδριάσεων.

 

Στην ημερίδα θα παρίσταται η πλειονότητα των fund managers που έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους «Eλλάδα» και δη όσων αμερικανικών έχουν θέσεις στο μ.κ. εισηγμένων στον δείκτη FTSE25.

 

Στην ημερίδα έχουν εγγραφεί ως ομιλητές ορισμένα από τα… «ιερά τέρατα» στου short selling (Axler, Block, Sahm Adrangi). Ωστόσο το ελληνικό ενδιαφέρον εύλογα είναι στραμμένο στον Gabriel Grego, τον άνθρωπο που έβγαλε στη φόρα το σκάνδαλο Folli Follie αποκαθηλώνοντας παράλληλα την οικογένεια Kουτσολιούτσου.

 

Από την ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροKερδίζει έδαφος ο «ξαφνικός θάνατος»
Επόμενο άρθροΔεκατέσσερα ευρωπαϊκά κράτη εναντίον των fake news