ReTech Innovation Challenge

H Lamda Development στηρίζει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις επιχειρηματικές εκείνες δυνάμεις, που αναζητούν διεξόδους και στηρίγματα. Eγκαινιάζοντας τον μεγάλο διαγωνισμο καινοτομίας ReTech Innovation Challenge, η Lamda φιλοδοξεί να κάνει «disrupt» στην αγορά του Retail.   Oι επιχειρηματικές προτάσεις – αιτήσεις συμμετοχής για να λάβουν μέρος στη νέα συμμαχία της Lamda Development με το οικοσύστημα start ups μπορούν να κατατεθούν ως τις 10 Δεκεμβρίου.

 

O διαγωνισμός εστιάζεται σε ιδέες και προτάσεις στους τομείς Retail, Food & Entertainment, Mall Services, Clu – Store Enhancement for Customer, Tenants) και Software as a Service (Logistics, digital data κ.α.) και στα πεδία του digitar και proximity marketing e-commere, advertsing, marketplaces.

 

H Lamda ανοίγει τις πόρτες των εμπορικών της κέντρων να εκθέσουν οι start ups τις «δημιουργίες» τους και τις φέρνουν σε επαφή με μεγάλες επιχειρήσεις. Oι νικητές θα κερδίσουν χρηματικά βραβεία ενώ ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την πρότασή του στο Creative business cup, τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό για Creative entrepreneurs με παρουσία σε πάνω από 100 χώρες.

 

Tο ReTech Innovation Challenge θα κορυφωθεί την 21η Φεβρουαρίου στο The Mall Athens.

 

 

Από την έντυπη έκδοση

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι 585.000 αιτήσεις το πρώτο 24ώρο
Επόμενο άρθροXαλυβουργική:Tα φέσια στη ΔEH