Ανοδική πορεία καταγράφουν οι συνολικές πωλήσεις των καταστημάτων Jumbo, για τους μήνες Οκτώβριο-Νοέμβριο, εξαιτίας της βελτιωμένης εικόνας των πωλήσεων των καταστημάτων, με αποτέλεσμα το διάστημα από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι και τον Νοέμβριο να σημειώσουν αύξηση 8%.

 

Όπως υπενθυμίζεται στην ίδια ανακοίνωση, κατά το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης, Ιούλιος 2018- Σεπτέμβριος 2018, ο συνολικός κύκλος εργασιών του Ομίλου αυξήθηκε κατά +6% περίπου. Τα μεγέθη είχαν κυρίως επηρεαστεί από την στασιμότητα των πωλήσεων και των εργασιών στην Ελληνική αγορά.

 

Ο συνολικός προϋπολογισμός του Ομίλου, για την τρέχουσα οικονομική χρήση, προβλέπει αύξηση των πωλήσεων μεταξύ +5% και +7%.

 

Ακόμη σημειώνεται πως όπως κάθε χρόνο, καθοριστικός είναι ο μήνας Δεκέμβριος λόγω της εορταστικής περιόδου και γι’ αυτό η διοίκηση δεσμεύεται ότι θα υπάρξει σύντομα νέα ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, με την ολοκλήρωση του τρέχοντος εξαμήνου.

 

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο όμιλος JUMBO συνεχίζει να επενδύει δυναμικά.

 

Ειδικότερα, από τον Ιούλιο του 2018, ο Όμιλος έχει προχωρήσει στην λειτουργία δύο καταστημάτων στη Ρουμανία. Το πρώτο λειτούργησε τέλος Σεπτεμβρίου στη περιοχή του Βουκουρεστίου (13.600 τ.μ. περίπου), ενώ στις 12 Νοεμβρίου λειτούργησε ένα ακόμα ιδιόκτητο κατάστημα στο Bacau (12.900 τ.μ. περίπου).

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠαραιτήθηκε ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Επόμενο άρθροΑυτοί που μας κατηγορούσαν έγιναν τυφλοί, κουφοί και μουγγοί