Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για την «συναλλαγή»

Με ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει στοιχεία ή να ανακαλέσει σχετικά με τα όσα είπε χθες στη Βουλή για την συμφωνία των Πρεσπών.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης κατά την ομιλία του χθες στη Βουλή, αναφέρθηκε στην Συμφωνία των Πρεσπών και μίλησε για συμφωνία συναλλαγής μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και των Ευρωπαίων αξιωματούχων. Η συμφωνία συναλλαγής, σύμφωνα με την κ. Μητσοτάκη, αφορά την παραχώρηση του ονόματατος της Μακεδονίας στα Σκόπια, με αντάλλαγμα τη μη περικοπή των συντάξεων.

 

«Χθες ο κ. Μητσοτάκης είχε το θράσος να καταγγείλει ότι ο Πρωθυπουργός πούλησε τη Μακεδονία για να μην περικοπούν οι συντάξεις. Επειδή δεν είμαστε σίγουροι εάν έχει καταλάβει τι είπε, τον καλούμε είτε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, είτε να δώσει στοιχεία και ονόματα στον ελληνικό λαό και τη διεθνή κοινότητα», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου.

 

«Ποιοι είναι οι ευρωπαίοι ηγέτες που συμμετείχαν στη συναλλαγή με τον Πρωθυπουργό για ένα τόσο κρίσιμο εθνικό ζήτημα; Αναμένουμε άμεσα απαντήσεις».

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι πιθανοί διάδοχοι της Μέι στην ηγεσία των Τόρις
Επόμενο άρθροΟ κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι