Τα συμπεράσματα νέας δημοσκόπησης

 

Προβάδισμα 8 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει στην Νέα Δημοκρατία νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας.

 

Συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση που διενήργησε η MRB για λογαριασμό του Real.gr, η ΝΔ συγκεντρώνει  ποσοστό 31,3% και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 23,3%.

 

Ακολουθούν: Κίνημα Αλλαγής 6,8%, Χρυσή Αυγή 6,8%, ΚΚΕ 6%, Ένωση Κεντρώων 2,3%, Ποτάμι 1,4%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 1,4%, Ελληνική Λύση 1,3% και ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%.

 

«Άλλο Κόμμα» επέλεξε το 2,7% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό της «Αδιευκρίνιστης Ψήφου» αγγίζει το 15,7%. Το ποσοστό της «Αδιευκρίνιστης Ψήφου» αναλύεται ως εξής: Δεν αποφάσισα-Δεν απαντώ: 8,8% και Λευκό-Άκυρο-Αποχή: 6,9%.

 

Στην παράσταση νίκης, προηγείται με 53,8% η ΝΔ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 23,4%.

 

Η επιλογή «Κανένα κόμμα» καταγράφει ποσοστό 17,8%. Ακολουθούν «Άλλο κόμμα» με ποσοστό 4,9% και «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ» με ποσοστό 0,1%.

 

Στο ερώτημα: «Ποιος από τους δύο θεωρείτε ότι θα ήταν καταλληλότερος για πρωθυπουργός της χώρας;», ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 24,8% των ερωτηθέντων και ο αρχηγός της ΝΔ και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης το 32,9%. «Κανένας από τους δύο» απαντά το 36,6%.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑπό σήμερα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων
Επόμενο άρθροΦορτίο LNG από τις ΗΠΑ φτάνει στη Ρεβυθούσα