Συνδεδεμένο μέλος του Global Lottery Monitoring System (GLMS) γίνεται από σήμερα η INTRALOT.

 

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η INTRALOT ως ένας από τους πιο έμπειρους προμηθευτές τυχερών παιχνιδιών και αθλητικού στοιχήματος, που εδώ και δεκαετίες προσφέρει καινοτόμες λύσεις στις λοταρίες ανά τον κόσμο, θα γίνει μέρος του εταιρικής προβολής του GLMS, θα λαμβάνει ενημέρωση και θα αποκτήσει πρόσβαση σε εργαλεία εκπαίδευσης και προστασίας καθώς και στο δίκτυο πληροφορίας που θα εγκαταστήσει το GLMS για τα μέλη του. Επιπλέον η INTRALOT ως χορηγός θα έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας και συμμετοχής στις εκδηλώσεις του GLMS.

 

Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ο Πρόεδρος του GLMS, κ. Ludovico Calvi, δήλωσε: Η INTRALOT, μέσω της στήριξής της στο GLMS, τον φορέα προστασίας της ακεραιότητας για τις λοταρίες παγκοσμίως, μέσω του προγράμματος συνδεδεμένων μελών, αποδεικνύει την αξιόπιστη δέσμευσή της στην ανάπτυξη και ευημερία του αθλητισμού επενδύοντας στον τομέα της λοταρίας, όπως επίσης και στην καινοτόμο και υπεύθυνη λειτουργία του στοιχήματος. Καλωσορίζουμε θερμά την INTRALOT στην οικογένεια του GLMS και προσδοκούμε να υποδεχθούμε και άλλα μέλη στο προσεχές μέλλον”.

 

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του INTRALOT Group προσέθεσε: “Γνωρίζοντας την εντυπωσιακή πρόσφατη ανάπτυξη του GLMS και αναγνωρίζοντας τη σημασία και την αξία του για τις λοταρίες, η INTRALOT ως παραδοσιακός προμηθευτής τεχνολογίας στοιχήματος και υπηρεσιών, συμμετέχει με ενθουσιασμό σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία του κλάδου των λοταριών παγκοσμίως. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας και προσβλέπουμε στην συμμετοχή και συμβολή μας στην περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία του GLMS όπως και στη διαφύλαξη της ακεραιότητας του αθλητισμού, μέσα από τέτοιες θεσμικές πρωτοβουλίες.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροTο «ποδαρικό» του Tσάκου
Επόμενο άρθροΤο κράτος κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές