Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2017, για την εταιρία παιχνιδιών Μουστάκας, που σημείωσε αύξηση εσόδων κατά 4,34%  το 2017.

 

Ο κύκλος εργασιών της κλειόμενης χρήσεως ανήλθε σε € 54.346.410,49 εν συγκρίσει με τον κύκλο εργασιών της παρελθούσης χρήσεως που ανήλθε σε € 52.085.093,25. Επίσης, τα καθαρά αποτελέσματα της χρήσεως ανήλθαν σε Κέρδη € 4.330.126,81 εν συγκρίσει με τα κέρδη της παρελθούσης χρήσεως πού ανήλθαν σε Κέρδη € 4.419.621,72. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι η κλειόμενη χρήση 2017 υπήρξε πολύ ικανοποιητική ως προς τον κύκλο εργασιών και ως προς τα καθαρά αποτελέσματα.

 

Το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας βασίζεται στην σταθερή ανάπτυξη.

 

Οι στόχοι της εταιρείας

 

Η εταιρεία στοχεύει στην επίτευξη των στόχων του ανωτέρω μοντέλου επί τη βάση των αξιών της αειφόρου ανάπτυξης και της επιχειρηματικής ηθικής και έχει ως στρατηγική την εκμετάλλευση τυχόν ευκαιριών για περαιτέρω μεγέθυνση. Η εταιρεία διοικείται με βάση την αρχή της διαφάνειας και γι’ αυτό έχει αναπτύξει ένα σημαντικό πλέγμα δικλείδων εσωτερικού ελέγχου. Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι η εταιρεία να εμφανίζει σταθερή εικόνα ανάπτυξης και συνεχώς βελτιούμενα αποτελέσματα τα οποία επιβεβαιώνουν την σημασία των επιχειρηματικών αξιών που έχει θέσει. Η εταιρεία διαθέτει ένα ιδιόκτητο κατάστημα και έντεκα ακόμα με μακροχρόνιες συμβάσεις μίσθωσης.

 

Οι εργαζόμενοι

 

Ο Μέσος αριθμός εργαζομένων είναι 378 άτομα, από τα οποία 286 άτομα είναι γυναίκες, δηλαδή ποσοστό 75,66 % και από τα 56 άτομα που είναι διοικητικό προσωπικό, τα 17 άτομα είναι γυναίκες, δηλαδή ποσοστό 30,36%.

 

Στις 17/12/2018 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της σύμφωνα με την οποία εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και  συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :

 

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ως Διευθύνων Σύμβουλος

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ως Μέλος Διοικ. Συμβουλίου

 

ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ως Μέλος Διοικ. Συμβουλίου

 

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ως Πρόεδρος

 

ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ως Αντιπρόεδρος

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠέθανε η δημοσιογράφος Ξένια Σταυροπούλου
Επόμενο άρθροΤα Χριστούγεννα ας ζεστάνουν τις καρδιές μα