Επιστροφών συνέχεια στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

 

Ένα 24ωρο μετά την επανένταξη του Αλεξίεφ στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, σήμερα (29/12) ήταν η σειρά του Νίκου Σμαραγδή να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια.

 

Η διοίκηση του τμήματος ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους Πειραιώτες στην προσπάθειά τους να διακριθούν στην Ευρώπη, αλλά και να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στην Ελλάδα.

 

Στη διάρκεια της καριέρας του ο 36χρονος ύψους 2.02μ κεντρικός, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας το διάστημα 2012-2014, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Άρη, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ηρακλή και Φοίνικα Σύρου.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετράει δύο… θητείες σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ηρακλή, ενώ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με τέσσερις διαφορετικές ομάδες.

 

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο Σμαραγδής τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό, μια ομάδα που έχω να θυμάμαι μόνο επιτυχίες!

 

Οι στόχοι της ομάδας είναι γνωστοί και έρχομαι να βοηθήσω και εγώ για την επίτευξη αυτών ώστε να πανηγυρίσουμε τίτλους μαζί με τον κόσμο μας».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕξι νεκροί από τη χιονοθύελλα Έμπονι που πλήττει τις ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΡαγδαία επιδείνωση του καιρού