O Τσίπρας μοιράζει προεκλογικά δώρα δισεκατομμυρίων στους Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» που κάνει αναφορά στη γενναιοδωρία του Έλληνα πρωθυπουργού.

 

«Τέσσερις μήνες μετά την ευρωδιάσωση, ο Αλέξης Τσίπρας μοιράζει δώρα», σχολιάζει το δημοσίευμα επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

 

«Για εκατομμύρια Έλληνες, η νέα χρονιά ξεκινά όπως έληξε η προηγούμενη: με ακριβά προεκλογικά δώρα δισεκατομμυρίων».

 

Όπως γράφει η εφημερίδα «Bild», η Ελλάδα έχει πλέον απελευθερωθεί από τα προγράμματα λιτότητας της τρόικα κι ο Έλληνας πρωθυπουργός σηκώνει χρήματα από το ταμείο….

 

«Κρίση; Αυτή πέρασε!Μόλις τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα απελευθερώθηκε από τα προγράμματα μεταρρύθμισης και λιτότητας των Ευρωπαίων και των πιστωτών που εφάρμοζε από το 2010. Και τώρα ο πρωθυπουργός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς , Αλέξης Τσίπρας, παίρνει χρήματα από το ταμείο, σαν να μην είναι πλέον η χώρα του χρεοκοπημένη.

 

Το σημαντικότερο προεκλογικό δώρο του Τσίπρα είναι η ακύρωση των περικοπών στις συντάξεις που αντιστοιχούν περίπου σε δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

 

Η γερμανική εφημερίδα εξηγεί πως αυτή η γενναιοδωρία του Τσίπρα σχετίζεται με τη προεκλογική περίοδο που διανύει η χώρα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣε κατήφορο οι διεθνείς αγορές λόγω Apple
Επόμενο άρθροΟι διαιτητές του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός