Σε ελληνικό έδαφος θα πατήσει η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μετά από 4 χρόνια, όπου και συναντηθεί με τους Έλληνες ηγέτες  την επόμενη εβδομάδα.

 

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, η κα Μέρκελ θα βρεθεί στην Αθήνα για πρώτη φορά από το 2014, πριν από τις εθνικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο.

 

Ο ηγέτης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας συνόδευσε τις ειδήσεις με αιχμές εναντίον της κυβέρνησης υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στη Seeon της Γερμανίας, πριν συναντήσει τους ηγέτες του κυβερνώντος Κόμματος Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης της Βαυαρίας, δήλωσε ότι θα συναντηθεί και ο ίδιος με τη Μέρκελ κατά την επίσκεψή της.

 

«Έχω μια καλή προσωπική σχέση μαζί της και ελπίζω, αν αυτή είναι η βούληση του ελληνικού λαού, ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί της μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στους δημοσιογράφους.

 

Ο πρόεδρος της ΝΔ  επανέλαβε τη δέσμευσή του να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα και ανέφερε ότι «πολύ περισσότερα θα έπρεπε να έχουν επιτευχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια από ό, τι έχει γίνει».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣε ποιες περιοχές απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες
Επόμενο άρθροΠαραμένει ισχυρή η αγορά εργασίας