Σε εξέλιξη η διοικητικές και στελεχιακές αλλαγές στην εταιρία

 

Στην τοποθέτηση νέου CFO αναμένεται να προχωρήσει σύντομα η Folli Follie Group, στο πλαίσιο των διοικητικών και στελεχιακών αλλαγών που βρίσκονται σε εξέλιξη και εν μέσω της δύσκολης προσπάθειας που καταβάλλεται να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του Ομίλου.

 

Ο τέως οικονομικός διευθυντής, Φραγκίσκος Γρατσώνης, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα CFO (Chief Financial Officer) στην FFG τον Αύγουστο του 2013, υπέβαλε τον περασμένο Αύγουστο την παραίτηση του, εν μέσω του θορύβου που προκάλεσε η αποκάλυψη των επί σειράς ετών παραποιημένων οικονομικών στοιχείων της Folli Follie, με επίκεντρο τις δραστηριότητες του ομίλου στην Ασία.

 

Η τοποθέτηση νέου CFO στον όμιλο Folli Follie, το όνομα του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, έρχεται σε μια περίοδο που επιταχύνεται το έργο της PwC με αντικείμενο διενέργεια ελέγχου ειδικού σκοπού στις εταιρικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της FFG για τη χρήση του 2017.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Pwc αναμένεται εντός των ημερών να γνωστοποιήσει στη διοίκηση της εταιρείας τον ακριβή χρόνο ολοκλήρωσης των ελέγχων που πραγματοποιεί.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο28 νέα επιχειρηματικά πάρκα
Επόμενο άρθροTι θα αλλάξει στη φορολογία