Ανακοινώθηκε και επισήμως σήμερα η μετακίνηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον·ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ.

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ μέσω της εξαγοράς της ρήτρας αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή. O Σέρβος επιθετικός έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, στα οποία μέτρησε 55 γκολ και οκτώ ασίστ σε 86 αγώνες, αποχωρεί από την ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 

Αμέσως μετά, ο Σέρβος διεθνής ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του μέσω της σελίδας του στο instagram. Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

 

«Μετά από δύο υπέροχα χρόνια, 86 παιχνίδια, 60 νίκες, 55 γκολ και 2 κύπελλα ήρθε η στιγμή να πω αντίο. Ήρθα τον Ιανουάριο του 2017 και τότε χιόνιζε. Σε μία περίοδο που ο ΠΑΟΚ ήταν σε μία απελπιστική κατάσταση, στην 9η θέση και περιμένοντας με πείνα για να κατακτήσει τρόπαια. Σήμερα που φεύγω, χιονίζει ξανά. Τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι η πιο κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα, 8 πόντους μπροστά στη βαθμολογία και με νέα τρόπαια.

 

Με αυτόν τον τρόπο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το τεχνικό τιμ, το ιατρικό προσωπικό και όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο και κυρίως εκείνους που με πίστεψαν από την πρώτη μέρα και μέχρι το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι πολλά περισσότερα από ένας σύλλογος και ελπίζω πως βοήθησα να γίνει ακόμη πιο μεγάλος, με τις εμφανίσεις μου, τη στάση μου και την αφοσίωσή μου.

 

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή τύχη!».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Νέα Δημοκρατία είναι ανανεωμένη, ενωμένη, έτοιμη και δυνατή
Επόμενο άρθρο4.500 απολύσεις στη Μεγάλη Βρετανία