«Αναβάλλεται μέχρι να αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει στην πΓΔΜ», σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο

 

Αναβάλλεται η πολυαναμενόμενη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Άμυνας προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

 

«Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει στην πΓΔΜ είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό», είπε ο κ. Καμμένος σε δημοσιογράφους.

 

Ερωτηθείς αν αυτό επηρεάζει την ΚΟ σημείωσε ότι «όλα είναι συναρτώμενα».

 

Ταυτόχρονα ο κ. Καμμένος ερωτηθείς για την εμπλοκή που, όπως είπε, υπάρχει στα Σκόπια, ανέφερε ότι δεν μπορούμε να πάμε σε συνάντηση με σενάρια σημειώνοντας ότι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα.

 

«Όλα θα γίνουν»

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι θα αναβληθεί η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, μέχρι να οριστικοποιηθεί η κατάσταση στην ΠΓΔΜ. Υπό αυτή την έννοια και εν αναμονή εξελίξεων στη γειτονική χώρα, βρίσκεται και σε «διαρκή συνεδρίαση» η ΚΟ των ΑΝΕΛ.

 

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ακόμη ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξουν εξελίξεις σήμερα στη γειτονική χώρα, καθώς όπως, μεταξύ άλλων, σημείωσε «αλλάζουν συνέχεια τις τροπολογίες».

 

Ερωτηθείς, πάντα υπό την προϋπόθεση οριστικοποίησης της κατάστασης στην ΠΓΔΜ, αν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, απάντησε πως «όλα θα γίνουν».

 

Ακόμα ο κ. Καμμένος αναβάλλει την αποψινή του συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό, ενώ παράλληλα, καθιστά σαφές πως ό,τι «κυκλοφορεί» στο Διαδίκτυο και αφορά τον ίδιο και τους ΑΝΕΛ «δεν ισχύουν».

 

«Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, δεν τελώ υπό παραίτηση»

«Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, δεν τελώ υπό παραίτηση», δήλωνε το πρωί ο Πάνος Καμμένος, κατά την έναρξη της συζήτησης στις επιτροπές της Βουλής για την αναβάθμιση των F-16.

 

Αφορμή για τη δήλωση του κ. Καμμένου στάθηκε η ανακοίνωση της ΝΔ διά του Κωνσταντίνου Τασούλα ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα αποχωρήσει από τη συνεδρίαση και θα συζητήσει τα θέματα αυτά με τον διάδοχο του κ. Καμμένου.

 

«Απερχόμενος υπουργός δεν είμαι. Ούτε τελώ υπό παραίτηση. Μην προδικάζετε το αποτέλεσμα στα Σκόπια», ήταν η απάντηση του κ. Καμμένου στις σχετικές επικρίσεις της ΝΔ.

 

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, 13:43

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑπαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον Νίκο Μανιαδάκη
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με διεθνείς επενδυτές