«Πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών, εγώ καταψηφίζω τη Συμφωνία και δεν χρειάζεται καν να δω λεπτομέρειες» δήλωσε ο κ. Σαρίδης

 

Ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ξεκαθάρισε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης, εξηγώντας την απόφασή του.

 

«Πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών, εγώ καταψηφίζω τη Συμφωνία και δεν χρειάζεται καν να δω λεπτομέρειες» δήλωσε ο κ. Σαρίδης.

 

«Έχω ενστάσεις για τον όρο Μακεδονία και το λέω ξεκάθαρα. Γι’ αυτό το λόγο ότι δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης πριν από τις Πρέσπες» συμπλήρωσε, μιλώντας στο ρ/σ news247 στους 88,6.

 

«Δεν θα έπρεπε να κυρωθεί καν, πρέπει να πάμε σε εκλογές. Άλλωστε υπάρχουν δύο δημοκρατικοί τρόποι να μην περάσει η Συμφωνία: Να μην κυρωθεί η Συμφωνία από την βουλή ή να πάμε σε εκλογές. Θα είμαι, άρα, παρών στη Βουλή και δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης» τόνισε ο βουλευτής.

 

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε πάντως ότι «ψήφο εμπιστοσύνης θα πάρει από μένα η κυβέρνηση, εφόσον τελειώσει το θέμα των Πρεσπών κι αν μας πείσει ότι τα νομοθετήματά της για τους επόμενους 4 μήνες είναι προς όφελος της κοινωνίας».

 

Παράλληλα, χαρακτήρισε μεγάλο θέμα τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά πρόσθεσε πως «μεγάλα θέματα είναι η κοινωνία και η πολιτική σταθερότητα».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροH «μεγάλη απόδραση» από το Xρηματιστήριο
Επόμενο άρθροΗ κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία της