Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, 10:29

Τo παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στη Νότια Κορέα αναβλήθηκε για τον Ιούνιο λόγω ανησυχιών για την υγεία, εξαιτίας του κορωνoϊού (COVID-19).

Η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 22 με 29 Μαρτίου στην πόλη Μπουσάν, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της χώρας, αλλά θα μεταφερθεί προσωρινά από 21 έως 28 Ιουνίου, ανέφεραν οι διοργανωτές την Τρίτη. 

«Δεδομένης της αβεβαιότητας και της μεταβαλλόμενης κατάστασης στη Νότια Κορέα εν μέσω της εκδήλωσης του COVID-19 σε όλη τη χώρα, η απόφαση έγινε με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των παικτών, αξιωματούχων και φιλάθλων, που επικράτησε ως η πρώτη προτεραιότητα», δήλωσε η διεθνής ομοσπονδία πινγκ πονγκ.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, 10:36

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος: «Έφυγε» από τη ζωή ο μηχανικός Απόστολος Κοζανίτης
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της UEFA και τον αντιπρόεδρο της FIFA