Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια Βόλου, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Βασ. Μάγγου, οργανώνει απόψε στις 8 μ.μ. ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Βόλου Ενάντια στη Καύση Σκουπιδιών
Αναφέρει:
ένα χρόνο μετά, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!
Να καταδικαστούν οι βασανιστές του Βασίλη.
Συγκέντρωση Τρίτη 13/07 στις 20:00 στα δικαστήρια του Βόλου

Πρωτοβουλία No Burn : Δικαιοσύνη για το Βασίλη Μάγγο!
Ένα χρόνο μετά το θάνατο του Βασίλη Μάγγου, η δικαιοσύνη δεν έχει αποδοθεί και οι ένοχοι για τον ανελέητο ξυλοδαρμό του δεν έχουν ακόμη τιμωρηθεί. Ένα χρόνο μετά, η βία, ο βασανισμός και ο εξευτελισμός που υπέστη από τις δυνάμεις καταστολής παραμένουν ως αδιαμφισβήτητο γεγονός να μας θυμίζουν ότι αυτοί οι «δημόσιοι λειτουργοί» ενήργησαν με εγκληματική απανθρωπιά απέναντι σε ένα νεαρό συνάνθρωπό μας, αλλά και με καθαρή διάθεση τρομοκρατίας απέναντι σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία, εξυπηρετώντας με τον πιο κυνικό τρόπο τις εντολές της Κυβέρνησης και των συμφερόντων γύρω από την καύση σκουπιδιών.
Δεν ξεχνάμε άλλωστε την ωμή καταστολή του συλλαλητηρίου κατά της καύσης σκουπιδιών μπροστά στην πύλη της ΑΓΕΤ-Lafarge την προηγούμενη μέρα, ούτε και αυτή που ακολούθησε έξω από το αστυνομικό μέγαρο. Ούτε, φυσικά, την υπερβολική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων από άλλες πόλεις ειδικά για το σκοπό αυτό.
Χρέος μας είναι να μην επιτρέψουμε να θαφτεί η υπόθεση στη λήθη. Απαιτούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη, απαιτούμε να τιμωρηθούν επιτέλους οι ένοχοι για το θάνατο του Βασίλη Μάγγου!

Προηγούμενο άρθροΟι καλύτεροι προορισμοί για τους λάτρεις της φύσης
Επόμενο άρθροΗ εποχή του σωματικού στοιχήματος έχει τελειώσει: τώρα είναι πιο εύκολο να στοιχηματίζετε σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα από το σπίτι σας