Το υπουργείο Υγείας, μέσω ανακοίνωσης της 5ης ΥΠΕ, διαψεύδει δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το νοσοκομείο του Βόλου «Αχιλλοπούλειο» θα υδροδοτηθεί με νερό από τις πισίνες όλων των κολυμβητηρίων της περιοχής, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και της αιμοκάθαρσης και των χημειοθεραπειών.

Όπως είπαν κατηγορηματικά πηγές του υπουργείου Υγείας στο ”topontiki.gr”: «Δεν τίθεται θέμα υδροδότησης του νοσοκομείου Βόλου από τις πισινές της περιοχής».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που υπογραφεί ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης, αναφέρει: «Από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου διευκρινίζεται πως όλα τα τμήματα λειτουργούν κανονικά.Δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το αντίθετο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ειδικότερα,λειτουργούν τα εργαστήρια, τα χειρουργεία και η μονάδα τεχνητού νεφρού, στην οποία, μάλιστα, εξυπηρετήθηκαν όχι μόνο νοσηλευόμενοι, αλλά και ασθενείς άλλων δομών.

Επίσης διανεμήθηκε νερό τόσο στους νοσηλευόμενους όσο και στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Παράλληλα, έχουν δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες για τη συνεχή υδροδότηση του Νοσοκομείου με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και ιδιωτών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά».

«Το Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου έχει πλήρη επάρκεια νερού διότι καλύπτεται συνεχώς όλο το 24ωρο με παροχή από υδροφόρες» ανέφερε σε ανακοίνωση ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδα, Φώτης Σερέτης.

Προηγούμενο άρθρο500 άτομα εγκλωβίστηκαν στο Χορευτό Πηλίου
Επόμενο άρθροΑπό την Παρασκευή ξαναγίνονται δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου