Ο Δήμος Βόλου σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Με μια μικρή χρονικά καθυστέρηση, καθώς η σκληρή πραγματικότητα που άφησε η καταστροφική κακοκαιρία καθορίζει τις προτεραιότητες, απαντούμε στην Ένωση Προσωπικού Λ.Σ Κεντρικής Ελλάδος, τη συνδικαλιστική δηλαδή έκφραση των Λιμενικών, που προφανώς έχει παρεξηγήσει το ρόλο της και είτε υποκαθιστά την ηγεσία της, είτε λειτουργεί σαν επικοινωνιακός της βραχίονας, εκδίδοντας ανακοινώσεις – απαντήσεις που δεν το αφορούν.

Αποτελεί, τουλάχιστον, παρόδοξο, για να μην το χαρακτηρίσουμε ατόπημα, να απαντούν οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές σε ένα έγγραφο που δεν δημοσιεύθηκε, δεν κοινοποιήθηκε σε αυτούς και, κυρίως, δεν αφορά αυτούς, αλλά την ηγεσία του Λιμεναρχείου στον Βόλο και τον ΟΛΒ. Θα περιμέναμε και οι ίδιοι να ασκήσουν τις δέουσες πιέσεις προς τους δύο αυτούς φορείς, που έχουν την εποπτεία του λιμένος, για να επιτελέσουν το καθήκον και να ασκήσουν τις αρμοδιότητές τους, προχωρώντας στους καθαρισμούς (μέσω εργολαβιών ή όποιων άλλων τρόπων επιλέξουν) στην τεράστια ζώνη ευθύνης που έχουν, που αποτελεί βιτρίνα της πόλης και δυστυχώς – παραμένει σε πολύ κακή κατάσταση.

Δεν το έπραξαν, αλλά έσπευσαν να εμφανιστούν ως δήθεν θιγόμενοι. Για λόγους δικούς τους. Εμείς τιμούμε, αποδεδειγμένα , και αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες και την προσφορά όλων των ένστολων (λιμενικών, πυροσβεστών, αστυνομικών, Στρατού) σε κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα και την πόλη
μας. Ωστόσο δεν διστάζουμε να αντιπαρατεθούμε με όσους κρίνουμε ότι δεν συμβάλλουν στην εύρυθμη και καλή λειτουργία της πόλης.

Αν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις συγκεκριμένες παραλείψεις που καταγράφουμε, ας το δηλώσουν. Αν όχι ας φροντίσουν να μην τους χρησιμοποιούν σε διάφορα «παιχνίδια» που κάποιοι παίζουν και καταλήγουν,
δυστυχώς, σε βάρος της τοπικής μας κοινωνίας.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα η αντιφασιστική διαδήλωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα
Επόμενο άρθροΧρυσοχοΐδης: Έρχεται διάταξη για μηδενική συμμετοχή των Θεσσαλών σε φάρμακα και εξετάσεις