«Στα Χανιά το αεροσκάφος του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών» ήταν η είδηση που κυκλοφόρησε και δημιούργησε σύγχυση και τα σενάρια άρχισαν να εξυφαίνονται. Είχε άλλωστε προηγηθεί η έκτακτη στάση του αεροπλάνου του Αντονι Μπλίνκεν στην Κύπρο όπου συναντήθηκε με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, μια επίσκεψη που η μικρή χρονική διάρκεια της είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη σημασία της.

Το Flightradar 24 καταγράφει λοιπόν κυβερνητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ Boeing C-32A να πετά προς το αεροδρόμιο Χανίων, ενώ μετά από λίγο «χάνεται» το ίχνος του από την εφαρμογή καθώς προσγειώθηκε στον χώρο της βάσης.

Μια στάση του Μπλίνκεν στη Κρήτη πριν μεταβή στην Άγκυρα όπως προβλέπει το πρόγραμμά του;

Δεν πήγε στην Κρήτη

Το in επικοινώνησε με γνωρίζοντες για τη διαλεύκανση της κατάστασης. Υπήρξε κάποια έκτακτη αλλαγή προγράμματος; Τι μπορεί να σήμαινε η στάση αυτή;

Χωρίς να αμφισβητούν το ραντάρ διπλωματικές και στρατιωτικές πηγές επιμένουν με νόημα στο in ότι ο Μπλίνκεν δεν πήγε στην Κρήτη. Και η αλήθεια είναι ότι το να εξάγονται συμπεράσματα για τις κινήσεις του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών και δη σε καιρό πολέμου από τις καταγραφές του ραντάρ μοιάζει λίγο παρακινδυνευμένο.

Η πορεία του κυβερνητικού αεροσκάφους των ΗΠΑ Boeing C-32A , την ταυτότητα των επιβατών του οποίου γνωρίζουμε μέχρι την Κύπρο, περιλαμβάνει όπως καταγράφεται στο ραντάρ στάση στα Χανιά.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛουτσέσκου: «Οι παίκτες μου ήταν καλά προετοιμασμένοι, δεν ήταν εύκολο παιχνίδι»
Επόμενο άρθροΘρίλερ στην Αρκαδία: Οδηγός έπαθε ανακοπή και έχασε τον έλεγχο λεωφορείου του ΚΤΕΛ