Σοβαρότατες ζημιές συνεχίζουν να προκαλούν ασυνείδητοι στις νέες παιδικές χαρές και τους χώρους αναψυχής και άθλησης στο Γρίμποβο και τις πρώην νεροτσουλήθρες, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ναυπακτίας.

Το νεότερο περιστατικό αφορά στην πλήρη καταστροφή ενός έξυπνου παγκακιού στο Αλσύλλιο Γριμπόβου.

Ο Δήμος Ναυπακτίας επισημαίνει την ανάγκη σεβασμού των δημόσιων χώρων, ιδιαιτέρως των χώρων που απευθύνονται στα μικρά παιδιά και προς τούτο απευθύνει έκκληση προς όλους να συμβάλλουν από την πλευρά τους στην προστασία των χώρων αυτών.

«Προς ενημέρωση των δημοτών, έχει ήδη ενημερωθεί η Αστυνομία ώστε να διερευνηθεί και το συγκεκριμένο συμβάν», προσθέτει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Ναυπακτίας.

Από τις καταστροφές στα λαμπρά παραδείγματα

«Συνεχίζονται οι διακρίσεις των μαθητών των σχολείων μας» αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλειος Γκίζας με αφορμή τις διακρίσεις που πέτυχαν μαθητές της περιοχής.

Ο Δήμαρχος γράφει: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Γιώργο Μελίστα, μαθητή του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και στον Διονύση Κουστουμπάρδη των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη 2η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής Junior!

Στη 2η Ολυμπιάδα, που διεξήχθη στον Βόλο, συμμετείχαν 13 χώρες από την Ευρώπη, την Ασία και τη Νότια Αμερική με τους καλύτερους μαθητές τους.

Η ελληνική ομάδα αποτελούταν από 10 μαθητές, οι οποίοι επελέγησαν από τους συνολικά 200 που συμμετείχαν στον 28ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αστρονομίας που διενεργήθηκε από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕλένη Καστάνη: Οι ηθοποιοί δεν βγάζουμε ποτέ χρήματα, στην τηλεόραση έχει τύχει να καλοπληρωθώ
Επόμενο άρθροChampions League (Live) – Zougla