Ο Χρίστος Αντωνιάδης μιλάει για την οικογένειά του και το τραγούδι που σημάδεψε την πορεία του. Αποκαλύπτει ότι του είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή…

Ο Χρίστος Αντωνιάδης παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε και για την πατρότητα. «Η ζωή μου έχει αλλάξει εξ ολοκλήρου μετά τα παιδιά, είναι μια άλλη ζωή. Ισχύει ότι ήρθαμε πιο κοντά με την γυναίκα μου μετά τα παιδιά, δίνουμε ραντεβού αλλά δεν έρχεται ποτέ».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε αν έχει αντιμετωπίσει ανταγωνιστική συμπεριφορά στο χώρο του τραγουδιού: «Έχει συμβεί να μου κλείσουν μικρόφωνα στη δουλειά».

Κι έκανε και μία αποκάλυψη: «Είχα κάνει δοκιμαστικά για πρωινή εκπομπή αλλά δεν έγινε. Δεν είμαι ο κατάλληλος να ακολουθήσω ρόλους, είμαι απρόοπτος.

Για την μεγάλη επιτυχία του το τραγούδι «Δεν είσαι εσύ» δήλωσε: «Μου έλεγαν στην εταιρία ότι αυτό το τραγούδι θα μου δίνει ψωμί για τα επόμενα 20 χρόνια, εγώ δεν το καταλάβαινα».

«Κάθε Κυριακή μεσημέρι βρισκόμαστε στο ‘Εν Μοσχάτω’ στο Μοσχάτο», ανέφερε ο τραγουδιστής καταλήγοντας.

To άρθρο Χρίστος Αντωνιάδης: «Είχα κάνει δοκιμαστικά για πρωινή εκπομπή αλλά δεν είμαι ο κατάλληλος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτυλίδα: Έμεινε από βενζίνη με κλεμμένο αυτοκίνητο μέσα στα τούνελ
Επόμενο άρθροΑνδρουλάκης: Το «ευχαριστώ» στον Κώστα Σημίτη για την προσφορά του