«Πρόκειται για ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Διαμαντής Καραναστάσης, απαντώντας για το σάλο με την άρνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να καθίσει δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στον Alpha και στο T-live ο Διαμαντής Καραναστάσης είπε ότι είναι ψέματα τα περί επεισοδίου ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και στην Έφη Αχτσιόγλου για τις θέσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, δηλώνοντας μάλιστα πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «πολιτική πρωινάδικου».

«Αυτό είναι ψέμα και είναι θλιβερό ότι κάποιοι πολιτικοί ζητούν με αυτόν τον τρόπο πέντε λεπτά δημοσιότητας. Στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης δεν υπάρχουν καθορισμένες θέσεις, μπαίνει ο καθένας και όπου βρει θέση, κάθεται. Με την Ζωή πήγαμε αρκετά νωρίς στην αίθουσα, καθίσαμε στη μέση μιας σειράς, δεν μου άρεσε εμένα εκεί, η Ζωή δεν πρόσεξε καν την Έφη Αχτσιόγλου, δεν το ήξερε καν. Πιάσαμε λοιπόν τον καλό μου φίλο και διευθυντή του φεστιβάλ και μας έβαλε δίπλα στον σκηνοθέτη», τόνισε αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

 

«Κανείς δεν ασχολήθηκε με κανέναν. Δεν ασχολούμαστε με την κυρία Αχτσιόγλου ούτε με την άλλη κυρία. Αν θέλει κάποιος να πάρει ένα λεπτό δημοσιότητας από το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ας μην το πάρει με αυτόν τον τρόπο. Είναι ψέματα αυτά που λέγονται. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κάνει πολιτική πρωινάδικου. Είναι θλιβερό να βλέπω τα πρωινάδικα να ασχολούνται με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

 
 

 

To άρθρο «Δεν ασχολούμαστε με την Αχτσιόγλου» απαντά ο Καραναστάσης για το επεισόδιο με την Κωνσταντοπούλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροBlue Horizon: Αλλάζει χρώμα, όνομα, εταιρία και… διαγράφει το παρελθόν – Δείτε φωτογραφίες
Επόμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ