«Δεν συζητάω την προσωπική μου ζωή στο όρθιο. Να κάτσουμε σε ένα καναπέ, να πιούμε έναν καφέ και να στα πω», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια. Η τραγουδίστρια απάντησε για την εκπομπή του σαββατοκύριακου στο Open, ενώ δεν θέλησε να πει τίποτα για τα προσωπικά της.

«Θα δείτε πολύ ωραία πράγματα στην εκπομπή. Σκοπός μας είναι να περνάει όμορφα ο κόσμος. Αν δεν βγάλει κάποια ανακοίνωση το Open, δεν μπορώ να μιλήσω εγώ. Θα δεις ποια θα είναι κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής. Δεν μπορώ να σου πω κάτι», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Δεν συζητάω την προσωπική μου ζωή έτσι στο όρθιο. Να κάτσουμε σε ένα καναπέ, να πιούμε έναν καφέ και να στα πω. Τώρα δεν θέλω να το συζητήσω. Έχω βγει έξω να πιω ένα πότο και να περάσω μια χαλαρή βραδιά.

 

Δεν με ενοχλεί που γράφουν και με σχολιάζουν για τα προσωπικά μου, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Νομίζω ότι όταν δεν απασχολείς, κάτι πάει λάθος. Είμαι μια χαρά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Νέο σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή του τραγικού δυστυχήματος
Επόμενο άρθροΕπαγγελματίες του Βόλου ενημερώθηκαν για τα ηλεκτρονικά βιβλία MyDATA