«Απαγορεύεται η παράνομη αφισοκόλληση» είναι το μήνυμα προειδοποίηση του Δήμου Ναυπακτίας για όσους δεν τηρούν τους κανονισμούς όπως αναφέρει η δημοτική Αρχή χαρακτηριστικά.

«Προστατεύω την πόλη μου από την ρύπανση» είναι το δεύτερο μήνυμα που ο Δήμος επικοινωνεί με στόχο φυσικά την εξάλειψη του φαινομένου και την συναισθηματική δέσμευση των δημοτών.

Ο Δήμος στην σχετική ανακοίνωση του αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Δήμος Ναυπακτίας και οι αρμόδιες υπηρεσίες ζητούν την συνδρομή όλων στην αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης αφισοκόλλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και φορείς καλούνται να τοποθετούν ενημερωτικό υλικό αποκλειστικά και μόνο στους πίνακες ανακοινώσεων που βρίσκονται τοποθετημένοι σε κεντρικά σημεία και να τηρούν τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου.

Σημειώνεται ότι, ιδιαίτερα στην Ναύπακτο, καταγράφεται ρύπανση σε αρκετούς κοινόχρηστους χώρους, γεγονός που επιβαρύνει σημαντικά το περιβάλλον και υποβαθμίζει την εικόνα της πόλης.

Προειδοποίηση για πρόστιμα

Ο Δήμος Ναυπακτίας μάλιστα υπενθυμίζει σε όλους τι ισχύει σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει κάποια αυθαίρετη αφισοκόλληση σε σημεία της πόλης που δεν είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς: Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Δήμου για αυτό το ζήτημα:

«Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Ναυπακτίας, η αυθαίρετη αφισοκόλληση επισύρει την επιβολή διοικητικού προστίμου στον παραβάτη».

Μετά από όσα ανακοίνωσε ο Δήμος Ναυπακτίας μένει να δούμε αν θα υπάρξει συμμόρφωση προς τους κανονισμούς, που όπως ισχυρίζεται ο Δήμος δεν τηρούνται σε κάποιες περιπτώσεις.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροH εγγονή του Ozzy Osbourne «φοβάται τον παππού της στην πραγματική ζωή»
Επόμενο άρθροΧωρίς Ομπαμεγιάνγκ η Μαρσέιγ απέναντι στην ΑΕΚ