Ο ΠΣΑΠΠ εξέφρασε τους προβληματισμούς του για τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Super League 2, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Ο Σύνδεσμος των Ποδοσφαιριστών αναλύει τα ζητήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ενώ τονίζεται πως κατατέθηκαν και προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Συνάντηση με το προεδρείο της Super League 2 που αποτελούνταν από τους κ.κ. Μαρτσούκο, Σταμούλη και Βουγίδη είχε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, που στελεχώνονταν από τον Πρόεδρο, Γιώργο Μπαντή, τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Ποδοσφαιριστών, Βασίλη Παπαδόπουλο, τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου, Γιάννη Μπράχο και τον Υπεύθυνο Ποδοσφαίρου Ανδρών, Κώστα Παπαδόπουλο.

Μέσω αυτής μεταφέρθηκαν στον Σύνδεσμο τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Super League 2 και συγκεκριμένα, όπως του αναφέρθηκε σχετικά, η αδιαφορία της ΕΡΤ Α.Ε. να προχωρήσει στην ανανέωση και συνέχιση του τηλεοπτικού συμβολαίου, βάσει του νόμου (αρθρ.25 παρ. 2α Ν4809/21 ), καθώς και στο μόλις 5% που έλαβε την περσινή αγωνιστική χρονιά από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του στοιχήματος, αντί του 17% που προέβλεπε η αρχική ΚΥΑ.

Το προεδρείο μας τόνισε πως τα άνωθεν ζητήματα θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και τη συνέχιση του πρωταθλήματος, το οποίο φέτος και ύστερα από αρκετά χρόνια άρχισε στην προκαθορισμένη του ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΣΑΠΠ εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για την σοβαρότητα της κατάστασης που επικρατεί και η οποία για ακόμη μια φορά ενδέχεται να πλήξει το ποδόσφαιρο και τους ποδοσφαιριστές και κρούει το καμπανάκι του κινδύνου σε πολιτεία και οργανωμένο ποδόσφαιρο, ζητώντας τους να παρέχουν την πλήρης στήριξής τους ώστε να εξευρεθεί λύση.

Επιπροσθέτως ο Σύνδεσμος μετέφερε στην διοργανώτρια αρχή συγκεκριμένες προτάσεις που θεωρεί πως θα ενισχύσουν την προσπάθειά της ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαπαδοπούλου: Η κρίση στην Μέση Ανατολή μπορεί να επηρεάσει θετικά τον ελληνοτουρκικό διάλογο
Επόμενο άρθροΙστορίες κρυμμένων θησαυρών στην Ελλάδα – Οι χάρτες και οι χρυσές λίρες