Ο «Αντωνάκης» και η «Ελενίτσα», ο κύριο και η κυρία «Κοκοβίκου», η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά με αφορμή την πρεμιέρα του δεύτερου στο θέατρο Αργώ, το βράδυ της Τρίτης (07.11.2023).

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» με τον Αποστόλη Τότσικα και από την πρεμιέρα του δεν θα μπορούσε να λείψει η Μάρω Κοντού, η πιο γνωστή… κινηματογραφική του σύζυγος. Η «Ελενίτσα» του.

Οι δυο ηθοποιοί διατηρούν άριστες σχέσεις και πολύ συχνά βρίσκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου όταν έχουν πρεμιέρα.

Πρόσφατα, επίσης, είχαν παίξει μαζί με διαφημιστικό σποτ υπέρ του εμβολιασμού.

Μετά το τέλος της παράστασης, Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου πόζαραν μαζί, χαμογελαστοί και τρυφεροί ο ένας με τον άλλον.

Η ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» είχε γυριστεί το 1965 σε σενάριο και σκηνοθεσία Γεώργιου Τζαβέλλα. Η Μάρω Κοντού, η «Ελενίτσα» ήταν η σύντροφος του «Αντωνάκη», εντός στρυφνού δημοσίου υπαλλήλου, ο οποίος δεν ήθελε να την παντρευτεί.

Πέρα από τις σπουδαίες ερμηνείες της Μάρως Κοντού και του Γιώργου Κωνσταντίνου, της «κουμπαρομπεμπέκας» Δέσπως Διαμαντίδου αλλά και της Κατερίνας Γώγου, η ταινία έχει μείνει στην ιστορία και για μερικές… ατάκες της.

«Παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω», που έλεγε ο «Αντωνάκης», «τον έπιασε το γλυκί του», που έλεγε για τον θερμοσίφωνα η Κατερίνα Γώγου, το «εγώ είμαι στρατιωτικός και τα λέω τσεκουράτα», που έλεγε ο Σταύρος Ξενίδης και φυσικά το… «Αντωνάκη μου», όπως αποκαλούσε η ηρωίδα τον σύντροφό της.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

To άρθρο Το ζεύγος «Κοκοβίκου» ξανά μαζί: Όταν η «Ελενίτσα» Μάρω Κοντού απόλαυσε τον «Αντωνάκη» Γιώργο Κωνσταντίνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕγκύκλιος του το ΥΠΕΣ για την αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης των δήμων
Επόμενο άρθροEURO 2024: Διατέθηκαν ήδη 10.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Γαλλία