Πρόταση από το Netflix για ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που θα είναι βασισμένο στην ζωή του Άκη Τσοχατζόπουλου δέχτηκε η Βίκυ Σταμάτη, όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου μίλησε και για τον 17χρονο γιο της, που είναι η πρώτη της προτεραιότητα όπως τόνισε, και τον οποίο επιθυμεί να ακολουθήσει στις σπουδές του στην Ευρώπη.

«Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να σκεφτώ για εμένα το οτιδήποτε. Η προτεραιότητά μου αυτή την ώρα είναι ο γιος μου και η ολοκλήρωση των σπουδών του» είπε.

«Δεν μας πλήγωσε ο τόπος, μας πλήγωσαν συμπεριφορές, πρόσωπα που προσέβαλαν, έθιξαν, εγκλημάτησαν»

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στη συνέχεια, είπε ότι δεν τους πλήγωσε η Ελλάδα, αλλά συγκεκριμένα πρόσωπα.

«Θα ήταν πραγματικά για εμένα ένα τεράστιο δώρο να ακολουθήσω το παιδί μου αν και εφόσον το επιθυμεί αλλά το πρώτο διάστημα πιστεύω θα ήταν ωφέλιμο», είπε η κ. Σταμάτη για να προσθέσει ότι «δεν μας πλήγωσε ο τόπος μας, πρόσωπα προσέβαλαν, έθιξαν, εγκλημάτησαν, οι συμπεριφορές».

Σύμφωνα με την ίδια, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει μιλήσει στον γιο του για τα πρόσωπα αυτά.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ο 17χρονος γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου, που του μοιάζει πολύ, αναμένεται να ξεκινήσει τις σπουδές του στα χρηματοοικονομικά σε πανεπιστήμιο της Μ. Βρετανίας, ενώ δεν θέλει να ακολουθήσει την πολιτική.

Δεν έχουμε δεχτεί ότι ο Άκης δεν είναι μαζί μας

Στην ίδια εκπομπή, η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου τόνισε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή της με το παιδί της. «Δεν έχουμε δεχτεί ότι δεν είναι ο Άκης μαζί μας και προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και σιωπή να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο».

«Ο γιος μου θα μιλήσει για τον πατέρα του όταν θα είναι έτοιμος – Μόνο πικρίες εκφράζει και θέλει να τον δικαιώσει με κάθε τρόπο»

Όπως εξήγησε, δεν θέλει ο γιος της «να διαβάζει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ξέρει την απτή αλήθεια, την αυθεντική αλήθεια, η οποία είναι καταγεγραμμένη και από τον πατέρα του, αλλά χιλιοειπωμένη και από εμένα».

«Στις 14 Νοεμβρίου γινόμαστε 17 ετών» συνέχισε μιλώντας για τον γιο της. «Όταν θα είναι έτοιμος θα μιλήσει για τον πατέρα του, ο ίδιος. Μόνο πικρίες εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ. Θέλει να δικαιώσει τον πατέρα του με κάθε τρόπο».

Τέλος, ανέφερε ότι ο γιος της έγινε δεκτός με υποτροφία σε πολύ γνωστό πανεπιστήμιο στην Ευρώπη, το έκτο στον κόσμο.

«Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να αποτινάξει τις στάχτες του παρελθόντος από τα φτερά του και να προχωρήσει», τόνισε, ενώ ανέφερε ότι όταν ο γιος της φύγει στο εξωτερικό, εκείνη θα τον ακολουθήσει.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧοιροτροφία: Στα 28,5 εκατ. ευρώ η «καλή μεταχείριση των χοίρων»
Επόμενο άρθροΜαρία Ιωαννίδου για Φρέντυ Γερμανό: «Μόλις πήρε το πρώτο Playboy μου έδωσε συγχαρητηρια»