Σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια της συνέντευξη που παραχώρησε στον Volos986.

Ο Δήμαρχος Βόλος αποκάλυψε ότι στα σχέδια του Δήμου είναι να γκρεμιστεί το ΕΑΚ και στη θέση του να δημιουργηθεί πάρκο υψηλών προδιαγραφών, με πολύ πράσινο, με παιδικές χαρές και πολλές δραστηριότητες που θα το χαίρονται όπως είπε μικροί και μεγάλοι της περιοχής.

Όπως μάλιστα τόνισε, όλο το προηγούμενο διάστημα συζήτησε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι εκφράστηκαν θετικά σε αυτό το ενδεχόμενο. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Το ΕΑΚ θα γκρεμιστεί όλο και θα γίνει ένα πρωτοποριακό πάρκο για τον κόσμο, με διαδρομές, με εξωτερικά γυμναστήρια… Ένα σύγχρονο πάρκο πρασίνου που θα το χαίρεται ο κόσμος. Με ιδιαίτερες διαδρομές, με παιδικές χαρές. Θα δείτε τη μακέτα τον καινούργιο χρόνο και πραγματικά θα διαπιστώσετε τι είναι αυτό που γίνεται που δεν θα το αμφισβητήσει κανένας. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αμφιβάλλω αν οι πυλώνες που έχει τηρούν την ασφάλεια. Είναι πόσο, 50 χρόνια; 55 χρόνια, χωρίς συντήρηση. Οι μισές εξέδρες δεν έχουν στατικότητα. Έχει πολλά προβλήματα. Ως εκ τούτου και συζητώντας με πολλούς κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, κρίνουμε ότι αυτός ο χώρος μέσα στο κέντρο και ιδιαίτερα εκεί στη Νέα Δημητριάδα, να γίνει ένα φοβερό πάρκο που θα το χαίρονται μικροί και μεγάλοι. Θα είναι πολυτιμότερο από αυτό το χάος που είναι τώρα.

Τα γήπεδα θέλουνε συντήρηση, να βάλεις λεφτά, να φτιάξεις… Είχα πει ότι η Άλλη Μεριά καλή κατάσταση ήταν το μεγάλο γήπεδο, όχι όλη η εγκατάσταση. Το πρόβλημα αυτό το έχει ο Δήμος και οι πολίτες ή ο Ολυμπιακός Βόλου;  Από πού το χρησιμοποιούσε ο Ολυμπιακός Βόλου; Φέτος το έχει. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν το είχε» σχολίασε ο δήμαρχος Βόλου ο οποίος πρόσθεσε:

“Χρηματοδότηση δεν έγινε για ό,τι είχαμε σχεδιάσει. Οι ανάγκες των πολιτών, της πόλης και της ευρύτερης περιοχής είναι αυτό που σχεδιάζουμε τώρα κι εμείς θα κάνουμε αυτό που έχει ανάγκη η πόλη και οι πολίτες, και όχι μία ομάδα που έχει υποχρέωση ο πρόεδρος και το ΔΣ να προβλέψει που θα έχει έδρα και ποια θα είναι αυτή» σημείωσε για να πετάξει το μπαλάκι στους παράγοντες των ομάδων.

«Να προγραμματίσει να κάνει μία έδρα. Δεν υπάρχει χώρος. Τι να κάνουμε, ο Σαρακηνός πώς έχει; Ο Μαγνησιακός; Ολόκληρος Ολυμπιακός Βόλου με παράγοντες του @#$ τόσα χρόνια, γιατί δεν προέβλεψε να κάνει ένα γήπεδο;»

Malavetas για ΕΑΚ: «Ούτε να το σκέφτεσαι»

Κατά του Αχιλλέα Μπέου για τις δηλώσεις του περί γκρεμίσματος του ΕΑΚ Βόλου στρέφονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου «Malavetas», τονίζοντας ότι δεν πρέπει καν να το σκέφτεται.

Όπως σημειώνουν σε ανάρτηση στα social media: «Ο δήμαρχος του κέντρου του Βόλου αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Νέα Δημητριάδα. Φυσικά όχι για να δημιουργήσει, αλλά να καταστρέψει όπως συνηθίζει άλλωστε..

Λοιπόν για να τελειώνουμε, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.

Ασχολήσου πρώτα με όλα τα υπόλοιπα πάρκα του Δήμου που τα έχεις παρατημένα, μέσα στη βρώμα και τη δυσωδία που δεν μπορεί να κάτσει ο απλός  δημότης που πληρώνει τους φόρους του, ας αξιοποιήσεις το πεδίον του Άρεως και το ελικοδρόμιο που κάθε χρόνο τάζεις ότι θα το φτιάξεις και μετά ας κάνεις ό,τι όνειρα θες, εμείς δεν θα χαλάσουμε τον ύπνο σου».

Austrian Boys: «Πάνω από τα πτώματά μας»

Ανάρτηση, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μπέου περί γκρεμίσματος του ΕΑΚ έκαναν και οι «Austrian Boys», τονίζοντας ότι ο δήμαρχος Βόλου θα πειράξει έστω και ένα τσιμέντο του ΕΑΚ, πάνω από τα πτώματά τους.

Όπως σημειώνουν: «Ο Βασιλιάς της λάσπης και της σκόνης την πέταξε πάλι την λαλακία του. Ανιστόρητε δήμαρχε του 25 % (γιατί αυτό σου αντιστοιχεί, το 75%  δεν σε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ) δεν είναι όλα μπουζουκλερί όπως έχεις μάθει να ζεις και να συμπεριφέρεσαι. Δεν θα σε ξυπνήσουμε από τη λαιμαργία που σε διακατέχει. Κάνε όνειρα για πάρκα και για λούνα παρκ. Προς το παρόν ζήσε το όνειρο σου εκεί στο  χωριό των  Χριστουγέννων που στήνεις κάθε χρόνο, τον ορισμό του κιτς και άσε το ΕΑΚ στη τύχη του. Όταν μια μέρα θα ξεκουμπιστείς θα γίνει το ΕΑΚ όπως πρέπει. Δοκίμασε μας και πάνω από τα πτώματα μας θα πειράξεις έστω και ένα τσιμέντο.

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ…».

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Χειμωνιάτικο το σκηνικό του Σαββατοκύριακου – Μεγάλη πτώση θερμοκρασίας με βροχές
Επόμενο άρθροΕθνική: Το επιτελείο συνεργατών του Βασίλη Σπανούλη