Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος, στην οποία καταφέρεται εναντίον του διοικητικού ηγέτη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννη Παπαδόπουλου, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος επιτέθηκε σε παίκτη της ομάδας του Βελεστίνου και η τηλεοπτική εικόνα είναι μάρτυρας των τραμπουκισμών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
”Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Oλυμπιακού Βόλου κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος δηλώνει δικηγόρος, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο λόγος έναντι κάποιου άλλου δεν ευσταθεί σε κανένα δικαστήριο, απεναντίας οδηγεί μόνο σε ψευδείς εντυπώσεις, ενώ τα μάτια εκατοντάδων φιλάθλων και των θεατών του διαδικτυακού voloslive, που έδειχνε τη χθεσινή αναμέτρηση, τους καθιστά αδιάσειστους μάρτυρες της τραγικής εικόνας των τραμπουκισμών, της ρίψης αντικειμένων και της εισόδου των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο με κίνδυνο την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί ποτέ να μας εκπροσωπήσει σε δικαστική αίθουσα ο κ. Παπαδόπουλος ως νομικός μας σύμβουλος για ευνόητους λόγους!
Υ.γ.: Ο ίδιος επιτέθηκε σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, αλλά παρόλα αυτά η φιλοξενία του ήταν άψογη…”
Ν.Β.
Προηγούμενο άρθροΚόντρα Γεωργιάδη-Πολάκη για τη Σία: «Αποκρουστικός, χρησιμοποιεί θέματα υγείας» – «Διεφθαρμένος ακροδεξιός»
Επόμενο άρθρο«Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Στα τέλη Δεκεμβρίου ανοίγει η νέα πλατφόρμα για επιδοτήσεις έως 40%