Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στα όσα συμβαίνουν στην πολύκροτη υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» και στην στροφή 180 μοιρών που φέρεται να έκαναν δύο τρόφιμοι που είχαν καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για κακοποιητικές συμπεριφορές, το LIVE NEWS φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, μεγάλο ζητούμενο είναι πώς βρέθηκε και πώς παρουσίασε η πλευρά του πατρός Αντωνίου την επιστολή της μητέρας ενός παλιού τροφίμου της «Κιβωτού».

Είναι ο 16χρονος που είχε καταγγείλει αρχικά ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον ιδρυτή της Οργάνωσης και πρόσφατα είχε προχωρήσει σε άλλη κατάθεση αναφέροντας ότι ουδέποτε είχε συμβεί κάτι τέτοιο και ότι είχε παρασυρθεί από τις σκοπιμότητες άλλων τροφίμων.

Με καλλιγραφικά στοιχεία

Αυτή η επιστολή, η πλευρά του πατρός Αντωνίου, λέει ότι έφτασε στα χέρια του ταχυδρομικώς σε έναν κίτρινο φάκελο με καλλιγραφικά στοιχεία, παρότι η επιστολή είναι γραμμένη ανορθόγραφα. Ήταν πειστική αποστολή, όπως υποστηρίζουν, καθώς είχε όλα τα στοιχεία, γραμματόσημα από επαρχιακή πόλη κτλ.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο φάκελος αυτός απορρίφθηκε και κρατήθηκε μόνο η επιστολή που ήταν μέσα. Όταν παραδόθηκε στη δικαιοσύνη ως στοιχείο για την υπόθεση, είχαν δεδομένο ότι ο νεαρός είχε ήδη καταθέσει και είχε ανακαλέσει την πρώτη κατάθεσή του λέγοντας ότι δεν έχει συμβεί τίποτα με τον πατέρα Αντώνιο και ότι όλα ήταν σκευωρία, θεωρώντας μάλιστα ότι σε αυτό προσαρμόστηκε και η μητέρα του.

Παραδέχεται ότι είναι πλαστή

Έτσι, η πλευρά του πατρός Αντωνίου θεώρησε ότι η επιστολή είναι γνήσια καθώς έφερε και τις σφραγίδες από το τοπικό ΚΕΠ της Λάρισας. Ωστόσο, μετά τις νέες εξελίξεις, δέχονται την πλαστότητα γιατί φαίνεται να επικοινώνησαν και με την πλευρά του δήμου Λάρισας και με τις τοπικές Αρχές.

Την ίδια στιγμή, πριν από λίγες ώρες η πλευρά του πατρός Αντωνίου κατέθεσε και μία φωτογραφία του νεαρού που ανακάλεσε την κατάθεσή του ο οποίος κρατά, για να μην υπάρξει καμία παρανόηση και θεωρήσουν ότι έχει ανασκευάσει, τη δεύτερη κατάθεση που έχει δώσει, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι αυτός την έχει δώσει και ότι ανακαλεί.

Μεγάλο ζητούμενο να βρεθεί αν πράγματι είναι πλαστή η επιστολή και αν είναι τα γεγονότα όπως τα περιγράφει ο πατέρας Αντώνιος, όπως και ποιος την έγραψε και για ποιον λόγο.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλεϊ: Διέλυσε τη Σουσά στο Μπακού ο Παναθηναϊκός με 3-0
Επόμενο άρθροΦρέντι Μπελέρης: Στις φυλακές Δυρραχίου ο Παπασταύρου – «Να αποκατασταθεί η δημοκρατική κανονικότητα στη Χιμάρα»