«Μένω αποφασιστικά. Θεωρώ ότι είναι λάθος σοβαρό, πολιτικό, ο περαιτέρω τεμαχισμός ενός χώρου ο οποίος ταλαιπωρείται. Ένας χώρος ο οποίος ηττήθηκε σε δύο εκλογικές μάχες και επιβάλλεται να ανασυγκροτηθεί», διεμήνυσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της πολιτικής γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή «Update» της ΕΡΤ.

«Εγώ δεν είμαι ούτε με την Αχτσιόγλου ούτε με τον Κασσελάκη ούτε με τον Παππά ούτε με τον Τζουμάκα ούτε με κανέναν. Εγώ είμαι Ζαχαριάδης και είμαι από τα 17 μου στον Συνασπισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι το σπίτι μου. Το αγαπάω και είναι όλη μου η ζωή» σημείωσε.

«Εγώ δεν ψήφισα τον κύριο Κασσελάκη, ψήφισα την κυρία Αχτσιόγλου, όμως αναγνωρίζω το αποτέλεσμα, μου αρέσει δεν μου αρέσει»

«Είναι οι αξίες μου, οι αξίες μας, οι διαδρομές μας, οι αγώνες μας» συνέχισε. «Είναι το κόμμα το οποίο έγινε κυβέρνηση και κέρδισε δύο εκλογικές μάχες και είναι ένα κόμμα το οποίο εν πάση περιπτώσει ψηφίστηκε από ένα εκατομμύριο ανθρώπους στις τελευταίες εκλογές. Έκανε μια εσωτερική διαδικασία». .

«Εγώ δεν ψήφισα τον κύριο Κασσελάκη, ψήφισα την κυρία Αχτσιόγλου» τόνισε στη συνέχεια για να προσθέσει: «Όμως αναγνωρίζω το αποτέλεσμα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα. Μου αρέσει, δεν μου αρέσει».

Στη συνέχεια, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι είναι λάθος ο περαιτέρω τεμαχισμός ενός χώρου, ο οποίος είναι ήδη τεμαχισμένος.

Αυτό που γίνεται στα social media αλλά και με δημόσιες τοποθετήσεις τις τελευταίες εβδομάδες μάς αδικεί όλους

«Δηλαδή, εάν πάμε σε αυτή την αρνητική εξέλιξη, αν δεν κατορθώσουμε να αποτραπεί, τι θα έχουμε;» αναρωτήθηκε. «Θα έχουμε στο προοδευτικό φάσμα τέσσερα μικρά και μεσαία κόμματα. Ποιον ευνοεί αυτό το πράγμα; Αυτόν ο οποίος έχει 40%. Και εγώ νομίζω ότι σε κάθε περίπτωση οι δίαυλοι επικοινωνίας πρέπει να παραμείνουν ανοιχτοί και πρέπει να υπάρξει σε δεύτερο χρόνο προσπάθεια για ευρύτερη πολιτική συνεννόηση στον προοδευτικό χώρο. Και αυτό συμπεριλαμβάνει προφανώς και το ΠΑΣΟΚ».

Στην ερώτηση πού κρυβόταν τόση εμπάθεια στην παράταξη, ο κ. Ζαχαριάδης σχολίασε ότι «αυτό που γίνεται στα social media αλλά και με δημόσιες τοποθετήσεις τις τελευταίες εβδομάδες μάς αδικεί όλους και θέλω να ζητήσω να πέσουν οι τόνοι».

«Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε έτσι», κατέληξε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕλευσίνα: Πήγαν εκδρομή με το σχολείο τους και λήστεψαν δύο 13χρονους – Έξι συλλήψεις
Επόμενο άρθροΆρης: Επιστροφή Παναγίδη, έτοιμος ο Οντουμπάτζο